DYNAMICS 365 FINANCE

Dynamics 365 Finance (voorheen Dynamics F&O)helpt organisaties bij het moderniseren en automatiseren van alle financiële activiteiten. Of je nu alleen actief bent in Nederland of wereldwijd zaken doet. Het resultaat: lagere kosten en minder financiële risico’s. Dynamics 365 Finance zorgt voor een logische bundeling van financiën, verkoop en bedrijfsactiviteiten en laat de afdelingen écht samenwerken

Efficiënte processen

Inzicht in performance én financiën

Real-time inzicht

Voorspelbaarheid met AI

Toekomst bestendig

Wat is Dynamics 365 Finance?

Wil je financiele processen, zoals facturatie, verwerking en betaling van facturen automatiseren via een betrouwbaar ERP systeem? Dan geeft deze Microsoft oplossing jouw organisatie meer grip op de financiën.

Dankzij de betrouwbare functies verhoog je de productiviteit van je medewerkers én maximaliseer je de financiële prestaties voor bijvoorbeeld:

  • boekhouding
  • forecasting
  • crediteuren- en debiteurenbeheer
  • budgettering en
  • financiële rapportages

Daarnaast kun je je bedrijfsprocessen sneller opnieuw inrichten en innoveren of groeien zonder tegen barrières aan te lopen. Ook biedt Dynamics 365 Finance je de mogelijkheid om juiste inzichten te krijgen. Door de hoogwaardige analytics toepassingen slim in te zetten en indien nodig te combineren met AI, kun je eenvoudig toekomstige resultaten voorspellen. Bijvoorbeeld over je cashflow in de nabije toekomst of wanneer debiteuren waarschijnlijk betalen. Dat is handig voor de lopende periode, maar ook bij het opstellen van intelligente begrotingen.

Focus Enterprise Solutions zet haar ervaring en expertise met implementaties van Dynamics 365 graag in om proactief bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op.

“Met Dynamics 365 Finance hebben we de digitale technologie om
de groei op een beheersbare en duurzame wijze te ondersteunen.

Titus Hientzsch – IT Manager bij ATC Aviation Services

Lees de referentie

Download

Ben jij op zoek naar een ERP-systeem in de cloud? Steeds meer organisaties ontdekken de cloud. In dit e-book lees je over migreren naar de cloud, zoals over het waarom en waar je rekening mee moet houden.

Dowload het e-book over migreren naar de cloud

Eenvoudig koppelen

Dynamics 365 Finance koppelt naadloos met andere Dynamics 365 producten zoals Supply Chain Management maar ook met Microsoft-producten zoals Teams, Outlook en Excel. Daarnaast kun je het systeem koppelen met apps en tools van ISV’s (Independent Software Vendor’s – software van andere bedrijven die voor eindgebruikers beschikbaar zijn). Maar daar houdt het niet bij op: via het Power Platform kun je ook zelf ontwikkelde apps of tools koppelen.

Een voorbeeld van een externe tool die het gebruiksgemak nog verder verbetert, is Extended Banking. Hiermee kun je automatisch digitale bankafschriften binnen de vertrouwde omgeving van Microsoft Dynamics 365 verwerken. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op, is minder foutgevoelig en medewerkers kunnen efficiënter werken.

Lees meer over Extended Banking

Daarom Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance gaat verder dan traditionele ERP systemen. Je hebt de beschikking over een end-to-end financieel ERP systeem dat de belangrijkste processen binnen jouw bedrijf met elkaar verbindt en afdelingen met elkaar laat samenwerken.

Efficiënte processen

Dynamics 365 Finance geeft je de mogelijkheid om financiële werkzaamheden zoals facturatie, verwerking, betaling van inkomende facturen of debiteurenbeheer te automatiseren. Dat verhoogt niet alleen de productiviteit van gebruikers, je verlaagt tegelijkertijd de kosten en reduceert de financiële complexiteit en risico’s.

Realtime inzicht

Door het gebruik van slimme, ingebouwde analytics- toepassingen hebben managers op ieder gewenst moment realtime en 360 graden inzicht in alle operationele eenheden. Verschillende views zorgen voor de inzichten en informatie die op dat moment relevant zijn.

Toekomst bestendig

Dynamics 365 Finance is niet alleen nu een goede match. Doordat je deze eenvoudig uit kunt breiden en kunt koppelen met eigen apps en tools van ISV’s (Independent Software Vendor’s – software van andere bedrijven die voor eindgebruikers beschikbaar zijn), groeit deze ERP oplossing moeiteloos mee met jouw organisatie. Wat jullie ambities ook zijn!

Inzicht in performance én financiën

Combineer verschillende CRM- en ERP-oplossingen in één enkele databron met Dynamics 365. Dit maakt het werk van financiële professionals aanzienlijk overzichtelijker. Door het samenvoegen van processen krijg je een centraal inzicht in de performance en financiële status van je organisatie. Discussies over de cijfers behoren voorgoed tot het verleden en alleen de interpretatie ervan is nog een mogelijk discussiepunt.

Voorspelbaarheid met AI

AI helpt je om toekomstige gebeurtenissen en resultaten te voorspellen. Zo kun je in een handomdraai zien wanneer je debiteuren zullen betalen en of je cashflow in de komende periode op peil blijft. De ingebouwde AI helpt je ook met intelligente begrotingsvoorstellen aan de hand van de historische gegevens van jouw organisatie.

Ontdek de mogelijkheden van Dynamics 365 Finance

Wil je jouw organisatie wendbaarder en toekomstbestendig maken door processen slim te automatiseren en optimaliseren? Neem dan contact met ons op en samen kijken we wat de voordelen en mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail.

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS:

Jouw Dynamics 365 Finance partner

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Dynamics 365 Finance. Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP omgeving te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst! Door samen te werken met de andere bedrijven binnen de Broad Horizon Groep kunnen wij onze klanten een end-to-end Dynamics 365 dienstverlening bieden.

Meer over ons

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.