MIGRATIE NAAR DE CLOUD

Microsoft is gestopt met het uitleveren van fixes voor Dynamics AX2012. Er worden geen beveiligingsupdates en bugfixes meer uitgebracht; een groot risico. Bij Focus Enterprise Solutions helpen wij jou graag naar de Cloud zodat je zonder problemen door kunt werken met een toekomstbestendig systeem.

Migreren naar de Cloud

Het is al langer bekend dat Microsoft stopt met AX en veel bedrijven hebben de overstap naar de Cloud al gemaakt. Toch zien we dat er nog bedrijven zijn die aarzelen om over te stappen naar de Cloud en de keuze voor Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management uitstellen. Focus Enterprise Solutions neemt graag jouw twijfel weg door samen de stap naar de Cloud te maken.

Door onze jarenlange ervaring bij migraties beschikken wij over de kennis en expertise die nodig zijn om organisaties te begeleiden bij hun migratie naar de Cloud. We kijken samen naar het migratieplan, stellen het doel en ambitieniveau vast, stellen een implementatieplan op en voeren deze daarna ook uit. Dit alles doen we met een speciaal 4-stappenplan. Wil je meer weten hierover? Neem dan contact met ons op of lees het e-book Migratie naar de Cloud.

Lees het e-book over migreren naar de Cloud

“Dankzij de kennis die er binnen Focus Enterprise Solutions is van de Microsoft Dynamics Software zie ik dat proces [migratie naar de cloud] met vertrouwen tegemoet.”

Sergei Herczog – Informatiemanager Supplychain bij Intratuin
Klantcase Intratuin

Wat zijn de mogelijkheden als je toch op AX blijft?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je (op korte termijn) nog niet de overstap naar Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management maakt. In dat geval helpt Focus Enterprise Solutions jou graag bij de uitdagingen die je zal tegenkomen als je blijft werken met AX.

De medewerkers van Focus Enterprise Solutions hebben een zeer brede en diepe AX kennis waardoor wij jou, ook na januari 2023 kunnen blijven ondersteunen. Zowel op technische als functioneel vlak.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Meer weten over een migratie naar de Cloud?

Eric van Bost van Focus Enterprise Solutions gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Vul het contactformulier in en Eric neemt contact met je op

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.