MIGRATIE NAAR DE CLOUD

Microsoft is gestopt met het uitleveren van fixes voor Dynamics AX2012. Er worden geen beveiligingsupdates en bugfixes meer uitgebracht; een groot risico. Bij Focus Enterprise Solutions helpen wij jou graag naar de cloud zodat je zonder problemen door kunt werken met een toekomstbestendig systeem.

Migreren naar de Cloud

Het is al langer bekend dat Microsoft stopt met AX en veel bedrijven hebben de overstap naar de cloud al gemaakt. Toch zien we dat er nog bedrijven zijn die aarzelen om over te stappen naar de cloud en de keuze voor Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management uitstellen. Focus Enterprise Solutions neemt graag jouw twijfel weg door samen de stap naar de cloud te maken.

Door onze jarenlange ervaring met migraties beschikken wij over de kennis en expertise die nodig zijn om organisaties te begeleiden bij hun migratie naar de cloud. We kijken samen naar het migratieplan, stellen het doel en ambitieniveau vast, stellen een implementatieplan op en voeren deze daarna ook uit. Dit alles doen we met een speciaal 4-stappenplan. Bovendien zijn wij een Microsoft Solutions Partner for Business Applications, een erkenning van onze kwaliteit en innovatie. Als geen ander kunnen wij jou dus bewezen succesvol begeleiden naar de cloud.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of lees het e-book Migratie naar de cloud.

Lees het e-book over migreren naar de Cloud
Neem contact op

Deze bedrijven gingen je al voor:

Webinar on demand

Van AX naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (F&O)

- in samenwerking met Microsoft

Nu de support van Microsoft op AX2012 is gestopt staan bedrijven die nog werken met AX voor de keuze om een nieuw ERP-systeem te selecteren. De opvolger van AX – Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations) – is een logische keuze.

Maar is dit ook voor jouw organisatie de juiste keuze? Wat zijn de mogelijkheden van dit ERP-systeem? Hoe ga je om met maatwerk en wat komt er allemaal kijken bij een migratie naar de cloud? Tijdens dit webinar, welke wij in samenwerking met Microsoft organiseren, geven wij een antwoord op de belangrijkste vragen en laten wij je zien hoe een migratie traject verloopt.

Kijk het webinar on-demand terug

Zet vandaag nog de eerste stap naar de cloud

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Zoek je een partner om mee te sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en zet daarmee de eerste stap naar de cloud! We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat voor jouw organisatie de beste oplossing is.

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Wat zijn de mogelijkheden als je toch op AX blijft?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je (op korte termijn) nog niet de overstap naar Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management maakt. In dat geval helpt Focus Enterprise Solutions jou graag bij de uitdagingen die je zal tegenkomen als je blijft werken met AX.

De medewerkers van Focus Enterprise Solutions hebben een zeer brede en diepe AX kennis waardoor wij jou, ook na januari 2023 kunnen blijven ondersteunen. Zowel op technische als functioneel vlak.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.