MANAGED SERVICES

Ook na implementatie wil je kunnen rekenen op support en consultancy voor jouw Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (F&O) omgeving. Met Managed Services bieden wij jou deze support en zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt profiteren van nieuwe releases.

Support en consultancy

Je kunt op ons rekenen!

Service Update Release Assistance

Self Service Portaal

Support en consultancy

De implementatie en installatie van een Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (F&O)oplossing is een belangrijke stap in het ondersteunen en optimaliseren van je bedrijfsvoering. Door te automatiseren werken je medewerkers immers efficiënter en daardoor tegen lagere kosten. Focus Enterprise Solutions biedt met Managed Services een goed vervolg op de implementatie aan.

Onze ervaren support consultants nemen jouw omgeving na implementatie in beheer, onderhouden de kennis en alle mogelijke aanpassingen die je in de loop van de tijd nog wilt doorvoeren. Je kunt op ons rekenen voor support en consultancy op de standaard- én maatwerkaanpassingen, ons eigen IP product Extended Banking en producten van andere ISV’s. Daarnaast heb je via onze Managed Services afdeling ook toegang tot het Premium Support van Microsoft en word je nog sneller geholpen bij incidenten in jouw cloudomgeving.

Je kunt op ons rekenen!

De afspraken over onze dienstverlening leggen we vast in een SLA. In deze SLA beschrijven we onze diensten voor jouw omgeving nauwkeurig. De SLA is niet bedoeld om onze hulp af te kaderen of te beperken, maar om goede en professionele werkafspraken met elkaar te maken. Zodat je altijd op ons kunt rekenen!

SURA: Service Update Release Assistance

Jaarlijks brengt Microsoft een aantal Service Updates uit. Hierin worden nieuwe functies, functionaliteiten en verbeteringen geïntroduceerd.

Met SURA helpen wij jou om je omgeving gestructureerd te updaten en zorgen wij ervoor dat je optimaal en zonder verstoringen van je processen kunt profiteren van nieuwe releases.

Ontdek meer over SURA en hoe wij jou kunnen ontzorgen.

Wil je meer weten over Managed Services

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Self Service Portaal

In ons Self Service Portaal kun je – als geautoriseerd contactpersoon – verschillende vormen van service-dienstverlening online bij ons aanvragen en de afhandeling ervan volgen.

Denk bijvoorbeeld om het melden van een storing, wijzigingsverzoek, extra ondersteuning of een prangende vraag. Onze medewerkers van Managed Services gaan vervolgens aan de slag met jouw vraag.

Inloggen

Meer ontdekken?

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

Managed Services Nieuws

Wil je jouw organisatie wendbaarder en toekomstbestendig maken door processen slim te automatiseren en optimaliseren?

Zet de volgende stap en ontdek dan welke mogelijkheden Focus Enterprise Solutions voor jouw organisatie ziet.

Neem contact met ons op via het contactformulier
of stuur een e-mail.

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS:

Jouw Dynamics 365 partner voor support

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management en voor onze eigen oplossing Extended Banking. Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP omgeving te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst!

Focus Enterprise Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood. Een internationale groep van gespecialiseerde IT-bedrijven met diepgaande kennis van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Een groep waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is, waarin wij elkaar helpen en waar klanten van deze bedrijven ook een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van de ‘buren’ in de groep.

Meer over Focus Enterprise SolutionsMeer over The Digital Neighborhood
Better connected in The Digital Neighborhood

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.