Microsoft Solutions Partner for Business Applications: een erkenning van onze kwaliteit en innovatie!

Focus Enterprise Solutions is a Microsoft Solutions Partner for Business Applications

Focus Enterprise Solutions heeft de Microsoft Solutions Partner for Business Applications status behaald! Dit is de hoogste erkenning die Microsoft geeft aan partners die uitblinken in het leveren van Business Applications oplossingen, zoals Dynamics 365, Power Platform en Azure.

Hiermee toont Focus Enterprise Solutions aan dat zij niet alleen in staat zijn om oplossingen te bieden op het gebied van Dynamics 365, maar ook dat dit leidt tot bewezen klantsuccessen. “Dit is een mijlpaal voor ons bedrijf. Het laat zien dat wij over de nodige expertise, ervaring en toewijding beschikken om onze klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie”, zegt Andre Snijder, CEO van Focus Enterprise Solutions.

Wat is de toegevoegde waarde van een Microsoft Solutions Partner for Business Applications?

Microsoft heeft in 2023 haar Partnerprogramma vernieuwd. De oude Silver en Gold memberships zijn vervangen door Solutions Partners, die zich specialiseren in verschillende oplossingsgebieden (designations). Om een Solutions Partner te worden, moeten partners voldoen aan strenge eisen op het gebied van prestaties, vaardigheden en klantsuccessen. Hiermee onderscheidt men zich van andere partners en kunnen bedrijven gemakkelijker de beste Microsoft partner vinden.

Als Microsoft Solutions Partner for Business Applications hebben wij een bewezen track record in het leveren van Business Applications oplossingen, die de bedrijfsprocessen, de klantrelaties, de data-analyse en de innovatie van onze klanten verbeteren. Bovendien hebben wij nu als Solutions Partner toegang tot exclusieve voordelen, ondersteuning en training van Microsoft, waardoor wij onze kennis en expertise voortdurend kunnen uitbreiden en updaten naar onze klanten toe.  

  • Het Dynamics 365 platform: een geïntegreerd platform voor het beheren van uw verkoop, marketing, service, financiën, operaties en human resources. Wij zijn gespecialiseerd in het ERP-systeem van Microsoft, Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management, welke helpt om de financiële en operationele processen te stroomlijnen en te optimaliseren.
  • Power Platform: een set van eenvoudige tools voor het bouwen en delen van jouw eigen apps, workflows, chatbots en dashboards. Met Power Platform kun je snel en gemakkelijk oplossingen creëren die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en uitdagingen.
  • Azure: de cloud-dienst van Microsoft, die je voorziet van schaalbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Met Azure kunt je gebruikmaken van geavanceerde diensten zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en internet of things, die je in staat stellen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te benutten.

“Onze medewerkers hebben zich het afgelopen jaar hard ingezet om deze certificering te behalen en wij zullen dat ook in 2024 blijven doen”, zegt Andre Snijder, CEO van Focus Enterprise Solutions. “Wij zijn enthousiast over onze samenwerking met Microsoft en wij staan klaar om onze klanten te blijven helpen om hun potentieel te realiseren met behulp van Microsoft Business Applications.”

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar Microsoft Partner met een hoge mate van expertise en ervaring op het gebied van Business Applications en ERP-systemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen met oplossingen die jou bedrijfsprocessen optimaliseren, de klanttevredenheid verhogen en het concurrentievoordeel vergroten.

Reageren is gesloten.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.