DYNAMICS 365 SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (ook wel bekend als Dynamics F&O) helpt bedrijven hun volledige waardeketen in kaart te brengen en te optimaliseren. Van planning tot de productie en van voorraadbeheer tot transport. Hierdoor heb je je resources onder controle met als eindresultaat tevreden klanten.

Efficiënte processen in Dynamics 365 Finance

Betere samenwerking

Real-time inzicht dankzij Dynamics 365 Finance

Downtime behoort tot verleden

Klaar voor de toekomst

AI en Dynamics 365 Finance

AI en automatisering

Toekomst bestendig

Wat is Dynamics 365 Supply Chain Management

Dankzij Dynamics 365 Supply Chain Management heb je je resources onder controle. Het resultaat? Verhoogde operationele efficiëntie en tevreden klanten.

Deze ERP oplossing biedt je de mogelijkheid een moderne toeleveringsketen te bouwen en meer inzicht in de totale performance van je waardeketen te krijgen. Maar dit systeem biedt meer dan alleen inzicht: door je inzichten te combineren met de slimme AI en automatiseringsmogelijkheden van Dynamics 365, kun je jouw waardeketen fors optimaliseren. Je verbetert je fulfillment, sourcing en logistiek namelijk verregaand: van het stroomlijnen van je productie en planning tot je voorraadbeheer, opslag en transport.

Dynamics 365 Supply Chain Management koppelt naadloos met andere Dynamics 365 producten zoals Finance maar ook met Microsoft-producten zoals Teams, Outlook en Excel. Daarnaast kun je het systeem koppelen met apps en tools van ISV’s (Independent Software Vendor’s – software van andere bedrijven die voor eindgebruikers beschikbaar zijn). Maar daar houdt het niet bij op: via het Power Platform kun je ook zelf ontwikkelde apps of tools koppelen.

Focus Enterprise Solutions zet haar ervaring en expertise met implementaties  graag in om proactief bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

“Als logistiek dienstverlener willen we de beste zijn. En om de beste te zijn, moet je vooroplopen. Je moet blijven innoveren, blijven verbeteren.” Nabuurs selecteerde weloverwogen dit ERP-systeem, mede vanwege het verlangen om af te stappen van maatwerksystemen. “We hebben bewust gekozen voor een standaardsysteem in de cloud waarbij je periodiek updates krijgt.”

Klantcase Focus Enterprise Solutions - foto Mariska de Wildt
Mariska de Wildt
General Manager IT & Projects bij Nabuurs

Klik hier voor de volledige klantcase.

Waarom kiezen voor Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management?

Wanneer je gebruikmaakt van Dynamics 365 Supply Chain Management heb je een volledig beeld van je waardeketen.
Ontdek hoe jij jouw processen kunt optimaliseren.

Efficiënte processen in Dynamics 365 Finance

Betere samenwerking

Met Dynamics 365 beschikt iedereen in je organisatie over dezelfde informatie. Dat leidt niet alleen tot meer grip op je waardeketen, het zorgt ook voor betere samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Overigens kun je eenvoudig per gebruiker instellen wie welke informatie mag zien.

Real-time inzicht dankzij Dynamics 365 Finance

Downtime behoort tot het verleden

Een productieproces dat stilligt, kost geld. Door potentiële machineproblemen te identificeren met IoT Intelligence voordat deze optreden, voorkom je downtime. Maar IoT Intelligence helpt je niet alleen downtime tot het minimum te reduceren, het verhoogt ook je productkwaliteit en voorkomt daarmee waste.

Klaar voor de toekomst

Dynamics 365 Supply Chain Management is niet alleen nu een goede match. Doordat je Dynamics 365 eenvoudig kunt uitbreiden en kunt koppelen met eigen apps en tools van ISV’s (Independent Software Vendor’s – software van andere bedrijven die voor eindgebruikers beschikbaar zijn), groeit jouw ERP-omgeving zonder problemen mee met jouw organisatie. Hoe groot jullie ambities ook zijn!

AI en Dynamics 365 Finance

AI en automatisering

Je verbetert je processen nog verder dankzij AI-toepassingen die je helpen de toekomstige doorvoer, levering en kwaliteit te voorspellen. Door daarnaast businessprocessen te automatiseren, voorkom je waste en werk je efficiënter. Dat leidt tot hogere kwaliteit en meer klanttevredenheid.

Snellere time to market

Als je je businessprocessen voortdurend stroomlijnt en optimaliseert met de hulp van de ingebouwde AI, leidt dit tot snellere ontwikkeling en daarmee een kortere time to market.

ERP systeem in de cloud - Microsoft Dynamics 365

Een ERP-systeem in de cloud

Ben jij op zoek naar een ERP-systeem in de cloud? Steeds meer organisaties ontdekken de cloud. In dit e-book lees je over migreren naar de cloud, zoals over het waarom en waar je rekening mee moet houden.

Download het e-book

Ontdek de mogelijkheden van Dynamics 365 Supply Chain Management

Ben je klaar voor de volgende stap? Wil je jouw organisatie wendbaarder en toekomstbestendig maken door processen slim te automatiseren en optimaliseren? Ontdek dan welke voordelen Focus Enterprise Solutions ziet voor jouw organisatie.

Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@focus-solutions.nl.
Wij nemen vervolgens contact met je op om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS:

Jouw Dynamics 365 Supply Chain Management partner

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management. Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP omgeving te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst!

Wij zijn onderdeel van The Digital Neighborhood. Door samen te werken met de andere bedrijven binnen deze community van internationale IT-bedrijven kunnen wij onze klanten expertise bieden op het gebied van de cloud, Microsoft-oplossingen en data.

Meer over Focus Enterprise SolutionsMeer over The Digital Neighborhood
Better connected in The Digital Neighborhood

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.