Onze oplossingen voor jouw organisatie

Bij de implementatie en het beheer van je Microsoft Dynamics ERP kun je niet zonder een betrouwbare partner. Een partner die met je meedenkt bij de implementatie en je begeleidt bij het beheer of dit zelfs volledig uit handen neemt.

Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (Dynamics 365 Unified Operations, voorheen F&O) omgeving te halen. Met de door ons ontwikkelde tool Extended Banking bespaar je bovendien aanzienlijk tijd bij de verwerking van bankafschriften. En werk je nog met AX en wil je de stap naar de Cloud  maken? Ook dan kunnen wij je helpen bij de migratie.

Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst! Ontdek op onze productpagina’s hoe wij ook jouw organisatie vooruit kunnen helpen.

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS:

Jouw Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management partner

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management en Extended Banking (onze eigen oplossing voor het verwerken van digitale bankafschriften).  Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP omgeving te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst!

Focus Enterprise Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood. Een internationale groep van gespecialiseerde IT-bedrijven met diepgaande kennis van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Een groep waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is, waarin wij elkaar helpen en waar klanten van deze bedrijven ook een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van de ‘buren’ in de groep.

Meer over Focus Enterprise SolutionsMeer over The Digital Neighborhood
Better connected in The Digital Neighborhood

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.