BRANCHES

Focus Enterprise Solutions is dé boutique implementatiepartner voor Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management bij Small en Medium Enterprises. Door een diversiteit aan klanten, beschikken onze medewerkers over kennis van verschillende branches en organisaties.

Focus Enterprise Solutions: een andere focus

Focus op jouw uitdagingen

De balans tussen (groei-)ambities, medewerkers, digitalisering en automatisering binnen jouw organisatie staat bij ons centraal. Wij helpen jouw organisatie constant te evalueren hoe technologie de werkzaamheden kan vereenvoudigen en je kan helpen om een succesvolle toekomstbestendige organisatie neer te zetten die haar ambities waarmaakt.

Wij zetten graag die extra stap om jouw vraagstukken te leren kennen en begrijpen. Met maar één doel: bijdragen aan het uit de weg ruimen van struikelblokken voor jouw organisatie.

Focus op jouw bedrijfsvoering

Als Microsoft Dynamics 365 implementatie partner willen wij graag bijdragen aan het behalen van de beste resultaten voor jouw organisatie. Daarvoor zetten we Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (Dynamics 365 Unified Operations, voorheen Finance & Operations) zo effectief mogelijk in. Tevens kunnen wij dit pakket aanvullen met Extended Banking, onze eigen oplossing voor het verwerken van bankafschriften. Zo bevorderen wij een efficiëntere bedrijfsvoering.

Branches

Van organisaties met alleen vestigingen in
Nederland tot organisaties met meerdere vestigingen over de hele wereld. Onze medewerkers beschikken over kennis van verschillende branches en organisaties door de de diversiteit van onze klanten.

Wij hebben ervaring in onder andere:

  • Discrete Manufacturing
  • Transport/Logistics
  • Professional Services
  • Retail

Ben jij werkzaam in een andere branche? Ook dan helpen wij je graag. Door de diversiteit van onze klanten zetten wij onze kennis graag in om jouw organisatie proactief verder te helpen!

Focus op jouw omgeving

Bij Focus Enterprise Solutions hebben wij een diepgaande kennis van:

Wij zijn onderdeel van de The Digital Neighboorhood en maken optimaal gebruik van de kracht van alle bedrijven in deze community. Door samen te werken, maken we onze oplossingen nog scherper en gaan wij verder dan alleen Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management. Wij bieden daardoor al onze klanten expertise op het gebied van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Lees hier meer over onze expertises.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Wil je weten wat Focus Enterprise Solutions voor jouw organisatie kan betekenen? Welke slimme oplossingen wij kunnen implementeren voor jouw specifieke uitdagingen en vraagstukken? Neem dan contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar info@focus-solutioins.nl. Wij sparren graag met jou over de toekomst van jouw organisatie!

Vul het contactformulier in:

Blijf op de hoogte!

In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events.

Aanmelden nieuwsbrief