POWER PLATFORM –

Stroomlijn je bedrijfsprocessen en verbeter de efficiëntie van jouw organisatie

Optimaliseer je bedrijfsprocessen en analyseer je gegevens effectief door zelf data uit verschillende platforms en systemen eenvoudig te koppelen via de tools uit het Power Platform.

Transformeer eenvoudig je bedrijfsprocessen met het Power Platform

Wil jij je bedrijfsprocessen optimaliseren en de efficiëntie van jouw medewerkers verbeteren? Dat kan met het Microsoft Power Platform. Deze krachtige suite bestaat uit vijf tools, welke je los van elkaar kunt gebruiken. Door deze met Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management en andere systemen en Microsoft-oplossingen te koppelen kun je de data uit jouw ERP-systeem eenvoudig analyseren, processen automatiseren en zelf apps, websites en chatbots bouwen.

Het grote voordeel is dat het Power Platform low-code no-code is, oftewel gebruikers kunnen applicaties maken, analyseren en automatiseren zonder dat zij daarvoor uitgebreide programmeerkennis nodig hebben. Hierdoor is het Power Platform voor iedereen toegankelijk en eenvoudig in te zetten. Je bent dus minder afhankelijk van externe partijen en de IT-afdeling, die zich daardoor kan focussen op andere werkzaamheden. Je bespaart dus niet alleen tijd maar ook kosten. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voordelen specifiek voor jouw organisatie.

Zet je ideeën om in krachtige oplossingen

Door de data uit verschillende platforms en systemen (ook niet-Microsoft gerelateerd) met elkaar te koppelen ontstaan er krachtige oplossingen voor jouw organisatie. Ontdek de mogelijkheden van de verschillende tools:

Power Apps en ERP Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management

Altijd en overal toegang tot informatie via zelfgebouwde apps

Met Power Apps bouw je zelf eenvoudig applicaties voor desktop, tablet of mobiel. Via deze apps zorg je ervoor dat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de informatie die zij nodig hebben bij hun dagelijkse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een app voor voorraadbeheer of het verwerken van retourzendingen.

Power Automate en ERP Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management

Automatiseer eenvoudig processen die nu nog handmatig gaan

Met Power Automate creëer je eenvoudig taken en workflows welke je kan beheren tussen apps, services en systemen. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier processen automatiseren die nu nog handmatig worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van facturatieprocessen of het automatisch uitsturen van betalingsherinneringen.

Power BI en ERP Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management

Analyseer en visualiseer gegevens uit verschillende bronnen

Power BI is een business intelligence-tool waarmee je belangrijke gegevens uit verschillende bronnen kunt analyseren en visualiseren. Door een intuïtieve interface krijg je direct een duidelijk inzicht van complexe bedrijfsgegevens en kun je overtuigde en onderbouwde beslissingen nemen. Denk hierbij aan financiële rapportages en de analyse daarvan die gebaseerd is op de informatie uit Dynamics 365 Finance en de analyse hiervan. Maar ook het volgen van KPI’s via een Power BI dashboard behoort tot de mogelijkheden.

Power Virtual Agentens en ERP Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management

Laat een chatbot vragen beantwoorden

Met Power Virtual Agents maak je zelf een intelligente chatbot die kan communiceren met klanten en medewerkers. Hiermee kun je bijvoorbeeld 24/7 automatisch de meest gestelde vragen laten beantwoorden, zonder dat klanten hoeven te wachten op een medewerker. Ook kun je een chatbot specifieke taken laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld het beantwoorden van specifieke vragen over de facturatie of het beheren van budgetten.

Power Pages en ERP Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management

Deel essentiële informatie via zelfgebouwde website

Met Power Pages ontwerp en bouw je eenvoudig veilige websites zonder dat je daarvoor uitgebreide kennis nodig hebt van code. Op deze manier kun je makkelijk je website optimaliseren en essentiële informatie delen. Denk bijvoorbeeld aan het delen van financiële rapporten of beleidsinformatie. Of het publiceren van trainingen en handleidingen die gerelateerd zijn aan jouw ERP-systeem.

Wil je weten hoe je het Power Platform kan inzetten bij jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

De toegevoegde waarde voor jouw ERP-systeem

Bij Focus Enterprise Solutions begrijpen wij de uitdagingen waar bedrijven voor staan bij het moderniseren van hun bedrijfsprocessen. Het Power Platform biedt de oplossing om deze processen verder te automatiseren en te optimaliseren. Hiermee voorkom je maatwerk voor jouw ERP-oplossing en heb je in plaats daarvan een solide basis en best of breed waar het nodig is.

Onze medewerkers hebben de nodige kennis en expertise om bedrijven op weg te helpen bij het bouwen van de juiste Power Platform oplossing. Voor verschillende klanten hebben wij bedrijfsapplicaties gebouwd en hun processen in Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management geoptimaliseerd.

Ontdek de mogelijkheden van het Power Platform

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner die jou helpt bij het bouwen van oplossingen op het Power Platform? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn specifiek voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om je te helpen om zo samen jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wil je meer weten over het Power Platform?

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer ontdekken?

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.