Referenties

We realiseren ons dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Ook jouw organisatie is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Om je een idee te geven van hoe we jou verder kunnen helpen, vertellen een aantal klanten hoe Dynamics 356 Finance &  Supply Chain Management en Focus Enterprise Solutions bijdragen aan hun succes.

Ben je na het lezen van deze referenties benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Wil je eens sparren over jouw specifieke uitdagingen? Wil je weten waarom het ERP-systeem Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (ook wel bekend als Finance & Operations (F&O)) de geschikte oplossing is? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag jouw situatie met je.

Vitelia koos voor het ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations (Dynamics 365 Finance) als een strategische stap om hun bedrijfsprocessen te moderniseren en te optimaliseren. De aanvullende integratie van Extended Banking brengt hen significante efficiëntie en gebruiksgemak, en is daarom een waardevolle toevoeging voor elk bedrijf.

Lees verder

HFG is de de overkoepelende organisatie voor twee grote omnichannel wooninrichting-retailers in de Benelux: Leen Bakker en Kwantum. Met Dynamics 365 hebben zij een platform dat niet alleen de huidige operaties ondersteunt, maar ook klaar is voor toekomstige groei.

Lees verder

Nabuurs Supply Chain Solutions is specialist in het leveren van integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods bedrijven. Voor hun boekhouding maken zij gebruik van Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management. Een keuze die hen vele voordelen heeft opgeleverd.

Lees verder

De Finance-afdeling van Stella maakt gebruik van Extended Banking voor Dynamics 365 Finance. De oplossing bespaart hen veel tijd en voorkomt fouten. Dankzij een zeer uitgebreide set aan zoekwaarden, behalen zij een zeer hoge matchingsgraad. “Met Extended Banking houdt niets ons meer tegen in onze groeiambities”

Lees verder

Unica was op zoek naar een oplossing die naadloos aansluit bij Dynamics 365 Finance om het verwerken van transacties van digitale bankafschriften te vereenvoudigen. Zij kwamen al snel bij Extended Banking uit en maken daar nu naar volle tevredenheid gebruik van. “Extended Banking maakt het verwerken van bankafschriften echt kinderspel!”

Lees verder

World Freight Company (WFC) is de holdingmaatschappij voor ’s werelds grootste netwerk van General Sales and Services Agencies voor luchtvrachtcapaciteit. Zij kozen ervoor om alle financiële gegevens van alle entiteiten geconsolideerd en geharmoniseerd op één centrale plek te hebben.  Met de hulp van Focus Enterprise Solutions maken inmiddels 211 entiteiten in 60 landen gebruik van Dynamics 365 Finance.

Lees verder

Het ERP-systeem van Intratuin speelt een belangrijke rol; dit systeem zorgt er immers voor dat de winkels op de juiste manier en tijdstip bevoorraad worden. Door support via Managed Applications borgt Intratuin dat ze voor al hun ERP-vraagstukken één aanspreekpunt heeft en dat zorgt ervoor dat zij altijd snel geholpen worden op de juiste manier.

Lees verder

De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) bedient ongeveer 1.050 ledenorganisaties en meer dan 58.000 wandelconsumenten. Om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken maken zij gebruik van Microsoft Dynamics 365 en Extended Banking. Hierdoor hebben zij nauwelijks omkijken naar bankmutaties.

Lees verder

ATC Aviation Services is van AX2012 naar Dynamics 365 gemigreerd, als eerste stap in een internationale uitrol. Door deze migratie verbeteren zij de de efficiëntie van de dagelijkse activiteiten en beschikken zij nu over de digitale technologie om de groei van het bedrijf op een beheersbare en duurzame wijze te ondersteunen. Door het gebruik van Extended Banking kunnen zij bovendien het betalingsverkeer beter stroomlijnen.

Lees verder

Ranzijn Tuin & Dier kijkt tevreden terug op de invoering van de omnichannel oplossing van Focus Enterprise Solutions. Na een gedegen selectie is voor deze op Microsoft Dynamics AX for Retail gebaseerde oplossing gekozen, vanwege de goede aansluiting op de ingezette omnichannel strategie.

Lees verder

Referenties op LinkedIn

Behalve klantreferenties op onze website delen we ook, samen met onze klanten, nieuws over lopende projecten op LinkedIn. Hieronder tref je een selectie van deze berichten. Wil je al het ERP en Dynamics 365 nieuws volgen op LinkedIn? Volg Focus Enterprise Solutions dan: klik hier en click op de button 'Volgen'