DYNAMICS FINANCE & OPERATIONS (F&O)

Dynamics 365 Finance & Operations is de ERP-oplossing van Microsoft in de cloud. Dankzij de uitstekende integratie met andere Dynamics 365 applicaties, is het de ideale oplossing voor Small en Medium Enterprises als het gaat om het beheersen van alle financiële, industriële en logistieke processen. De slimme rapportage toepassingen en BI-mogelijkheden zorgen ervoor dat je met Dynamics 365 op ieder gewenst ogenblik inzicht in je presentaties.

Dynamics 365 Finance & Operations

Om de applicatie nog beter aan te laten sluiten op de eisen die organisaties aan hun ERP stellen, onderging Dynamics 365 Finance en Operations onlangs een wijziging. Hoewel Microsoft nog steeds support levert op Dynamics 365 F&O, is het ERP-systeem gesplitst in twee modules: Dynamics 365 Finance en Dynamics 365 Supply Chain Management. Door deze splitsing kun je jouw ERP-systeem nog beter afstemmen op de behoefte van jouw organisatie.

Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance helpt jouw organisatie bij het moderniseren en automatiseren van je financiële activiteiten. Of je nu wereldwijd actief bent of alleen in Nederland zaken doet. Het resultaat: lagere kosten en minder financiële risico’s. Focus Enterprise Solutions zet haar ervaring en expertise met implementaties van Dynamics 365 graag in om proactief bij te dragen aan het succes van jouw organisatie.

Stap je over naar Dynamics 365 Finance dan heb je de beschikking over een financieel systeem dat de belangrijkste processen binnen jouw bedrijf van het begin tot het eind met elkaar verbindt.

Meer lezen over deze ERP-oplossing? Klik dan hier voor meer informatie.

Dynamics 365 Supply Chain Management

Een moderne toeleveringsketen bouw je met Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management. Van je planning tot de productie en van voorraadbeheer tot transport. Hiermee zorg je voor meer inzicht in de totale performance van de waardeketen
Maar Dynamics 365 Supply Chain Management biedt je meer dan alleen inzicht: door je inzichten te combineren met de slimme AI en automatiseringsmogelijkheden die Dynamics 365 rijk is, kun je jouw waardeketen fors optimaliseren.

Klik hier voor meer informatie over Dynamics 365 Supply Chain Management

Jouw organisatie klaar voor de toekomst

Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (voorheen Dynamics 365 F&O) helpen jou je ambities waar te maken. Of je nu zoekt naar efficiëntere manieren om je zaken te doen, flexibeler wilt werken of een forse groei voor ogen hebt. Beide systemen integreren naadloos met andere Microsoft applicaties en kunnen zonder moeite verder worden opgeschaald.

Doordat beide applicaties deel uitmaken van het bekende Dynamics 365 platform, helpen Dynamics 365 Finance en – Supply Chain Management je eenvoudiger, sneller en beter beslissingen te nemen.

De voordelen van Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (voorheen Dynamics F&O)

  • Inzicht in performance én financiën
  • Efficiënte processen
  • Realtime-inzicht
  • Voorspelbaarheid dankzij AI
  • Toekomstbestendig
  • Betere samenwerking
  • Snellere time-to-market
  • Downtime behoort tot het verleden

Ontdek de mogelijkheden van Dynamics 365

Wil je weten hoe Dynamics 365 Supply Chain Management of Dynamics 365 Finance in jouw bedrijfsvoering past? Hoe je hiermee jouw organisatie klaarstoomt voor de toekomst? Neem dan contact op met de experts van Focus Enterprise Solutions! Wij helpen je graag de mogelijkheden te onderzoeken en al je vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op zodat wij je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van Dynamics 365 Finance voor jouw organisatie:

Liever eerst meer ontdekken?

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

Wil je jouw organisatie wendbaarder en toekomstbestendig maken door processen slim te automatiseren en optimaliseren?

Zet de volgende stap en ontdek dan welke mogelijkheden Focus Enterprise Solutions voor jouw organisatie ziet.

Neem contact met ons op via het contactformulier
of stuur een e-mail.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.