Van AX naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations)

Webinar in samenwerking met Microsoft

Vul je gegevens in en ontvang de opname van het webinar in je mailbox:

Van AX naar de cloud

Dit webinar kun je on demand terugkijken

Nu de support van Microsoft op AX2012 is gestopt staan bedrijven die nog werken met AX voor de keuze om een nieuw ERP-systeem te selecteren. De opvolger van AX – Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations) – is een logische keuze.

Maar is dit ook voor jouw organisatie de juiste keuze? Wat zijn de mogelijkheden van dit ERP-systeem? Hoe ga je om met maatwerk en wat komt er allemaal kijken bij een migratie naar de cloud? Tijdens dit webinar, welke wij in samenwerking met Microsoft organiseren, geven wij een antwoord op de belangrijkste vragen en laten wij je zien hoe een migratie traject verloopt.

Werk je nu niet met AX maar ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van Dynamics 365? Ook dan is dit webinar zeker interessant.

Gastspreker van Microsoft

Gastspreker is Giel Cuijpers, Senior Cloud Solution Architect Business Applications bij Microsoft. Hij vertelt tijdens dit webinar over de visie van Microsoft en over de features van het Dynamics 365 platform die jouw organisatie helpen naar een betere en efficiëntere bedrijfsvoering. Max Lange, Enterprise Architect bij Focus Enterprise Solutions, laat zien hoe het migratieproces verloopt en wat je hiervan kan verwachten. Ook deelt hij zijn best practices met je.

Na dit webinar ben je een stap dichter bij de cloud en de keuze voor een nieuw ERP-systeem.

Sprekers

Max Lange - Enteprise Architecht Focus Enterprise Solutions

Max Lange
Enterprise Architect
Focus Enterprise Solutions

Max heeft een ruime ervaring als Enterprise Architect en Product Manager en omschrijft zichzelf als een Cloud evangelist met een duidelijke visie en een ondernemend standpunt. Sinds 1996 is hij werkzaam in de IT; eerst als consultant en later als Lead Architect. Vanuit zijn huidige rol is hij betrokken bij de implementatie van Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management bij verschillende bedrijven. Hierdoor weet hij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een migratie naar de cloud en wat de beste werkwijze is.

Giel Cuijpers - Senior Cloud Solution Architect Business Applications Microsoft

Giel Cuijpers
Senior Cloud Solution Architect Business Applications
Microsoft

Giel is sinds 2001 werkzaam in de IT in verschillende rollen, variërend van consultant en oplossingsarchitectuur tot presales en productbeheer. Destijds begonnen met Axapta heeft hij zich inmiddels gespecialiseerd in Business Applications en dan met name op Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management. Giel is nu werkzaam bij Microsoft Nederland en in de rol van Senior Cloud Solution Architect helpt hij partners en klanten het meeste uit het Dynamics 365 platform te halen.