Dynamics 365: bekroond door Gartner als Top Cloud ERP-Oplossing

Garnter Magic Quadrant Cloud ERP - Dynamics 365 Finance and Operations

Benieuwd waarom Microsofts Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (SCM) (Finance & Operations) de beste keuze is voor jouw cloud ERP-oplossing? Kijk naar Gartner’s Magic Quadrant*, een gerespecteerde marktanalyse die bedrijven indeelt in vier categorieën op basis van hun visie en uitvoeringsvermogen. Hier staat Dynamics 365 al drie jaar op rij aan de top. 

Magic Quadrant voor cloud ERP

Ook in 2023 heeft Gartner, voor het derde jaar op rij, Microsoft benoemd tot leider in het Magic Quadrant voor cloud ERP. Deze Magic Quadrant-rapporten zijn gebaseerd op onderzoek in specifieke markten en bieden een breed beeld van verschillende aanbieders. Deze aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: leiders, uitdagers, visionairs en nicespelers. Deze onderzoeken helpen bedrijven om het meest uit een marktanalyse te halen in overeenstemming met bedrijfs- en technologie behoeften.

Deze prestigieuze erkenning bevestigt Microsofts voortdurende inzet om een ERP-oplossing te leveren die krachtig, veelzijdig en afgestemd is op de dynamische behoeften van moderne organisaties.

Gartner Magic Quadrant Cloud ERP Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management(Finance and Operations)
 Source: Gartner October 2023 – Magic Quadrant for Cloud ERP for Product-Centric Enterprises**

Dynamics 365 Finance en SCM: jouw route naar de top in cloud ERP

Dynamics 365 Finance en SCM (ook wel bekend als D365 F&O), onderscheiden zich als superieure ERP-systemen door hun uitzonderlijke veelzijdigheid en het vermogen tot diepgaande integratie, zegt Gartner. Deze systemen zijn speciaal ontworpen om zelfs de meest complexe bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Een belangrijk voordeel is dat Dynamics 365 deel uitmaakt van een uitgebreider platform, waardoor het naadloos aansluit op andere systemen en applicaties. Dit zorgt voor een holistische bedrijfsvoering en verbetert de algehele operationele effectiviteit.

Hoewel specifieke functies zoals CoPilot en AIM nog volop in ontwikkeling zijn, draagt hun aanwezigheid bij aan een nog effectievere werkervaring zonder te verdwalen in details. Dit maakt Dynamics 365 tot een uiterst krachtig en veelzijdig ERP-systeem, ideaal voor bedrijven die streven naar operational excellence en geïntegreerde bedrijfsoplossingen.

Een praktijkvoorbeeld: Nabuurs

Onze recente samenwerking met Nabuurs is een uitstekend voorbeeld van de kracht van Dynamics 365 Finance en SCM. Deze case toont aan hoe Dynamics 365 jou kan helpen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, het verhogen van efficiëntie en het stimuleren van groei binnen jouw organisatie. Wil je zien hoe dit in de praktijk werkt en wat het voor jou kan betekenen? Bezoek onze klantcase-pagina voor meer inzichten en inspiratie.

Stap over op Dynamics 365 ERP

Twijfel je nog over het juiste ERP-systeem voor jouw organisatie, of ben je al overtuigd van de kracht van Dynamics 365 Finance en SCM? Wij staan klaar om je te begeleiden. Met onze expertise zijn we de perfecte partner om jouw ERP-strategie samen vorm te geven.

Bij Focus Enterprise Solutions snappen we dat elke organisatie uniek is. Daarom luisteren we naar jouw specifieke behoeften en helpen we je naar de ERP-oplossing die het beste past bij jouw doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een efficiëntere en slimmere toekomst.

Hoe selecteer je het beste ERP-systeem

*Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt vermeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

**Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het hele document. Bekijk een gratis exemplaar van het Magic Quadrant-rapport voor meer informatie.

Reageren is gesloten.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.