Webinar: Van AX naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (F&O)

Nieuwsbericht over webinar op 23 mei 2023

Bedrijven die nog werken met AX staan voor de keuze van een nieuw ERP-systeem, nu Microsoft stopt met de support op AX2012. De opvolger Dynamics 365 F&O is een logisch keuze.  Maar is dat ook zo voor jouw organisatie?

Heb jij de keuze nog niet gemaakt en wil je meer weten over de mogelijkheden van dit ERP-systeem en een migratie? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Van AX naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations)’. Dit webinar organiseren wij samen met Microsoft.

Wat kun je verwachten tijdens dit webinar?

Tijdens dit webinar vertellen wij je meer over Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management en wat je kan verwachten bij een migratie. Wat zijn de mogelijkheden van dit ERP-systeem? Hoe ga je om met maatwerk en wat komt er kijken bij een migratie. Tijdens dit webinar geven we in 45 minuten een antwoord op de belangrijkste vragen. Meld je nu aan via het formulier onderaan deze pagina.

Gastspreker Microsoft

Tijdens dit webinar schuift Giel Cuijpers aan. Hij is werkzaam bij Microsoft Nederland als Senior Cloud Solution Architect. In die rol helpt hij partners en klanten het meeste uit het Dynamics 365 platform te halen. Tijdens dit webinar vertelt hij niet alleen over de visie van Microsoft maar ook over de features van het Dynamics 365 platform. Features die jou helpen naar een betere en efficiëntere bedrijfsvoering.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 23 mei 2023
Tijd: 10.00 – 10.45 uur
Locatie: online via Teams

Ben je verhinderd op bovenstaande tijdstip? Meld je dan alsnog aan voor het webinar. Na afloop sturen wij naar iedereen die zich heeft ingeschreven een link naar de opname van het webinar.

Aanmelden

Vul je gegevens in om je aan te melden voor het webinar op 23 mei a.s. Je ontvangt dan via e-mail een bevestiging en de link naar het webinar.

Reageren is gesloten.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.