Webinar: Subscription Billing

Ontdek hoe je eenvoudig omzet en kosten van abonnementen kan verwerken

Vul het formulier in en ontvang direct de opname in je mailbox

Beheer abonnementen in Dynamics 365 met de Subscription Billing module

Dit webinar kun je on demand terugkijken

De afgelopen jaren heeft er een sterke ontwikkeling plaatsgevonden binnen organisaties waarbij de klassieke business modellen van verkoop veranderen. We zien dat eindklanten steeds meer behoefte hebben om producten en diensten af te nemen op basis van een abonnementsvorm. Maar hoe kun je dergelijke nieuwe vormen aanbieden aan jouw klanten? Hoe verwerk je deze op een eenvoudige en overzichtelijke manier in jouw ERP-systeem?

De oplossing vind je in de standaard van (jouw) ERP-systeem Dynamics 365: de nieuwe module Subscription Billing. Maar wat kan je allemaal met deze module?

Wat kan je verwachten tijdens dit webinar?

Tijdens dit webinar gaat onze expert Jeroen Huijsman dieper op deze nieuwe module in en laat hij je de voordelen hiervan zien. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld, wij zijn momenteel bezig met de implementatie bij een klant, vertelt hij meer over de mogelijkheden van deze nieuwe module. Tijdens een korte demo laat hij verschillende voorbeelden zien van het verwerken van abonnementen en transacties, en hoe je deze automatisch vernieuwd.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor alle bedrijven die werken met abonnementsvormen of dat overwegen te gaan doen en die gebruik maken van het ERP-systeem Dynamics 365 Finance (ook wel bekend als Finance & Operations). Maar ook als je (nog) niet werkt met Dynamics 365 is dit webinar interessant. Tijdens dit webinar ontdek je namelijk meer over de mogelijkheden van dit ERP systeem.