WAAROM KIEZEN VOOR DYNAMICS 365 FINANCE

F&O – Finance & Operations

Microsoft Dynamics 365 Finance (ook wel bekend als Dynamics F&O) gaat verder dan traditionele ERP systemen. Je hebt de beschikking over een end-to-end financieel ERP systeem dat de belangrijkste processen binnen jouw bedrijf met elkaar verbindt en afdelingen met elkaar laat samenwerken. Ontdek waarom kiezen voor Dynamics 365 Finance de juiste keuze is voor jouw organisatie.

Daarom kiezen voor het ERP-systeem Dynamics 365 Finance

Efficiënte processen in Dynamics 365 Finance

Efficiënte processen

Dynamics 365 Finance geeft je de mogelijkheid om financiële werkzaamheden zoals facturatie, verwerking, betaling van inkomende facturen of debiteurenbeheer te automatiseren. Dat verhoogt niet alleen de productiviteit van gebruikers, je verlaagt tegelijkertijd de kosten en reduceert de financiële complexiteit en risico’s.

Real-time inzicht dankzij Dynamics 365 Finance

Realtime inzicht

Door het gebruik van slimme, ingebouwde analytics- toepassingen hebben managers op ieder gewenst moment realtime en 360 graden inzicht in alle operationele eenheden. Verschillende views zorgen voor de inzichten en informatie die op dat moment relevant zijn.

ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management - F&O

Automatisch verwerken van digitale bankafschriften

Door te kiezen voor Extended Banking kun je je digitale bankafschriften automatisch verwerken. Deze ISV-oplossing is ontwikkeld door Focus Enterprise Solutions en volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Finance en binnen 2 werkdagen te installeren. Je voorkomt fouten en het levert bovendien een behoorlijke tijdswinst op!

Toekomst bestendig

Dynamics 365 Finance is niet alleen nu een goede match. Doordat je deze eenvoudig uit kunt breiden en kunt koppelen groeit deze ERP oplossing moeiteloos mee met jouw organisatie. Wat jullie ambities ook zijn! Bovendien ontwikkelt Microsoft door, waardoor jouw systeem altijd up-to-date is. Nu en in de toekomst.

Inzicht in performance én financiën

Combineer verschillende CRM- en ERP-oplossingen in één enkele databron met Dynamics 365. Dit maakt het werk van financiële professionals aanzienlijk overzichtelijker. Door het samenvoegen van processen krijg je een centraal inzicht in de performance en financiële status van je organisatie. Discussies over de cijfers behoren voorgoed tot het verleden en alleen de interpretatie ervan is nog een mogelijk discussiepunt.

AI en Dynamics 365 Finance

Voorspelbaarheid met AI

AI helpt je om toekomstige gebeurtenissen en resultaten te voorspellen. Zo kun je in een handomdraai zien wanneer je debiteuren zullen betalen en of je cashflow in de komende periode op peil blijft. De ingebouwde AI helpt je ook met intelligente begrotingsvoorstellen aan de hand van de historische gegevens van jouw organisatie.

Eenvoudig koppelen met andere systemen

Dynamics 365 Finance koppelt naadloos met andere Dynamics 365 producten zoals Supply Chain Management maar ook met Microsoft-producten zoals Teams, Outlook en Excel. Daarnaast kun je het systeem koppelen met apps en tools van ISV’s (Independent Software Vendor’s – software van andere bedrijven die voor eindgebruikers beschikbaar zijn). Maar daar houdt het niet bij op: via het Power Platform kun je ook zelf ontwikkelde apps of tools koppelen.

Meer weten? Neem contact met ons op
Klantcase Focus Enterprise Solutions - foto Mariska de Wildt
Mariska de Wildt
General Manager IT & Projects,
Nabuurs

Referentie – Nabuurs Supply Chain Solutions

De keuze voor Dynamics 365 heeft Nabuurs meerdere voordelen opgeleverd. Het belangrijkste voordeel is de integratie van diverse bedrijfsprocessen in één enkel platform. Hierdoor kan Nabuurs een gecentraliseerd en geconsolideerd beeld krijgen van de bedrijfsvoering, wat leidt tot efficiënter en effectiever management.

Nabuurs selecteerde weloverwogen dit ERP-systeem, mede vanwege het verlangen om af te stappen van maatwerksystemen. Mariska de Wildt, General Manager IT & Projects: “We hebben bewust gekozen voor een standaardsysteem in de cloud waarbij je periodiek updates krijgt.” Het team zag in de overstap naar Microsoft Dynamics 365 dan ook een cruciale stap in hun strategie om verouderde systemen achter zich te laten en de nieuwste technologieën te omarmen. Door de periodieke updates zijn ze verzekert van een systeem dat altijd up-to-date is

Klik hier voor de volledige referentie case

Meer weten over het ERP-systeem Dynamics 365 Finance?

Webinar terugkijken

Bekijk het webinar over Subscription Billing in Dynamics 365 Finance

Download e-book

Download E-book: een nieuw ERP-systeem selecteren

Download e-book

Donwload E-book: Migratie naar de cloud

Ontdek de mogelijkheden van Dynamics 365 Finance voor jouw organisatie

Wil je jouw organisatie wendbaarder en toekomstbestendig maken door processen slim te automatiseren en optimaliseren met Dynamics 365 Finance? Neem dan contact met ons op en samen kijken we wat de voordelen en mogelijkheden specifiek voor jouw organisatie zijn. Vul onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar info@focus-solutions.nl.

Wil je meer weten over Dynamics 365 Finance?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS:

Jouw Dynamics 365 Finance partner

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance. Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP omgeving te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst!

Focus Enterprise Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood. Een internationale groep van gespecialiseerde IT-bedrijven met diepgaande kennis van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Een groep waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is, waarin wij elkaar helpen en waar klanten van deze bedrijven ook een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van de ‘buren’ in de groep.

Meer over Focus Enterprise SolutionsMeer over The Digital Neighborhood
Better connected in The Digital Neighborhood

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.