SURA – Service Update Release Assistance

Met SURA – Service Update Release Assistance – helpen wij jou om je Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management omgeving gestructureerd te updaten. Daardoor kun je optimaal en zonder verstoringen van je processen profiteren van nieuwe releases.

Zorgeloos Microsoft Service Updates uitvoeren

In de Service Updates van Microsoft  vind je nieuwe en essentiële verbeteringen voor jouw ERP-omgeving. Hierbij kun je denken aan applicatie- en platformwijzigingen, maar ook aan updates die betrekking hebben op regelgeving.

Maar wat is de impact van elke Service Update? En heb je voldoende resources beschikbaar voor het testen en de uitrol van de Updates? Service Updates kunnen namelijk zorgen voor veranderingen in jouw ERP-omgeving. Door op tijd in te spelen op de uitrol van een Service Update kun je zien of dat het geval is en, als dat nodig is, actie ondernemen.

Met SURA – Service Update Release Assistance – helpen wij jou om je ERP-omgeving gestructureerd te updaten. Zo kun je optimaal en zonder verstoringen van je processen profiteren van nieuwe releases.

Download de brochure voor meer informatie
Neem contact op voor meer informatie

Een prijs op maat

Aangezien iedere organisatie een ander ERP-landschap, maar ook andere update-wensen heeft, is het niet mogelijk een ‘one size fits all’-inschatting van de benodigde uren te maken. Daarom vullen wij samen met jou de SURA Estimator in. Hiermee kunnen we een reële inschatting van de benodigde uren maken, die volledig afgestemd is op jouw organisatie en wensen.

Vraag een prijs op maat op

SURA in de praktijk

Met SURA maak je gebruik van een gecontroleerde uitrol van iedere Service Update van jouw Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management omgeving. Wij begeleiden jouw organisatie bij iedere stap van het update-traject. We ontlasten jouw organisatie daarbij en geven je advies als we verwachten dat een Service Update invloed heeft op jouw softwarelandschap of processen. Lees meer over SURA in de brochure.

Download de brochure

Meer weten over SURA?

Ben jij op zoek naar een ervaren Microsoft partner die jouw organisatie kan begeleiden met de updates van Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management? Of wil je samen met een van onze consultants de SURA Estimator invullen? Stuur een e-mail naar info@focus-solutions.nl of vul hieronder je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met mij op:

Meer ontdekken?

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.