Klantcase HFG: Focus Enterprise Solutions als partner voor Dynamics 365

Klantcase D365 F&O - ERP - Finance - Homefashion Group

Homefashion Group is de overkoepelende organisatie voor twee grote omnichannel wooninrichting-retailers Leen Bakker en Kwantum. Met meer dan 4200 medewerkers, 272 winkels in Nederland en België, en een indrukwekkende online aanwezigheid van meer dan 2 miljoen bezoekers per week, staat Homefashion Group aan de top van de wooninrichting sector. 

In deze klantcase spreken wij met Jeroen Provoost, IT Domain Manager Operations bij Homefashion Group. Hij vertelt hoe Focus Enterprise Solutions meer is dan alleen een technologische partner. Lees in deze klantcase hoe wij samenwerken bij het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van hun Dynamics 365 ERP-systeem.

‘Focus Enterprise Solutions is niet alleen onze technologische partner; ze zijn een katalysator voor onze voortdurende innovatie en succes. Het is echt een waardevolle en effectieve samenwerking. De medewerkers van Focus Enterprise Solutions zijn echt een onderdeel van ons team. Hun inzet en adviezen helpen ons dagelijks bij het vormgeven van onze IT-toekomst.’ – Jeroen Provoost, IT Domain Manager Operations bij Homefashion Group

Reageren is gesloten.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.