MEET THE NEIBGHBORS

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom het ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Finance en  Supply Chain Management Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen. Wij zijn onderdeel van The Digital Neighborhood en stellen ons graag aan je voor.

ERP Microsoft Dynamics 365 Finance

Dynamics 365 Finance

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics 365 Supply Chain Management

Dynamics-365-Finance en Extended Banking

Extended Banking

Managed Services - voor support op jouw ERP-omgeving

Managed Services

Jouw strategische partner

Wij zijn een boutique implementatiepartner met een duidelijke klant- en productfocus, waardoor wij de wensen en behoeften van onze klanten door en door kennen. Dit doen wij met een gedreven team, waaronder Consultants, Developers, Beheerspecialisten, Sales- en Marketing medewerkers en ondersteuning. Door de kleinschaligheid van onze organisatie staan wij dicht bij onze klanten en kunnen we onze dienstverlening optimaal afstemmen op de behoefte van de klant.

Door onze specialistische kennis krijgen onze klanten de beste maatoplossingen voor hun digitaliseringsuitdagingen. Wij staan hen bij van begin tot eind, met deskundige begeleiding en ondersteuning bij de implementatie en het beheer van deze oplossingen.

Meer dan een Microsoft Partner

Focus Enterprise Solutions is een Microsoft Solutions Partner for Business Applications zijn. Hiermee tonen wij aan dat wij niet alleen in staat zijn om oplossingen te bieden op het gebied van Dynamics 365, Power Platform en Azure, maar ook dat dit leidt tot bewezen klantsuccessen. Hiermee onderscheiden wij ons van andere Microsoft Partners.  Bovendien hebben wij als Solutions Partner toegang tot exclusieve voordelen, ondersteuning en training van Microsoft, waardoor wij onze kennis en expertise voortdurend kunnen uitbreiden en updaten naar onze klanten toe.

Microsoft Solutions Partner for Business Applications

Kennismaken met Focus Enterprise Solutions?

Ben je benieuwd wat Focus Enterprise Solutions voor jouw bedrijf kan betekenen bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (F&O)? Lees  de klantcases op onze website of neem direct contact met ons, zodat we jouw uitdagingen kunnen bespreken.

Neem contact met ons op

REFERENTIES

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

DAAROM FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Focus op jouw bedrijf

Diepgaande kennis van

  • Dynamics 365 Finance
  • Dynamics 365 Supply Chain Management
  • Extended Banking
  • Migratie naar de cloud

Superieure support via

  • Managed Applications

Onderdeel van The Digital Neighborhood
Partner with one of us and you can call on all of us!

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken naar jouw ERP-uitdagingen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.