OVER

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management en Extended Banking. Van implementatie tot beheer helpen wij bedrijven in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst! Daarbij staat de persoonlijke aanpak centraal.

Kwaliteit

Resultaat

Specialistische kennis

Jouw boutique implementatiepartner

Wij zijn een boutique implementatiepartner met een duidelijke klant- en productfocus, waardoor wij de wensen en behoeften van onze klanten door en door kennen. Dit doen wij met een gedreven team, waaronder Consultants, Developers, Beheerspecialisten, Sales- en Marketing medewerkers en ondersteuning. Door de kleinschaligheid van onze organisatie staan wij dicht bij onze klanten en kunnen we onze dienstverlening optimaal afstemmen op de behoefte van de klant.

Specialistische kennis

Door onze specialistische kennis profiteren onze klanten enerzijds van maatoplossingen die hen volledig ondersteunen in hun digitaliseringstrajecten en anderzijds van intensieve begeleiding en ondersteuning bij de implementatie en het beheer van de oplossingen. Zo ontstaat er een strategisch partnership tussen de klant en Focus Enterprise Solutions, waardoor de klant profiteert van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarmee maken wij het verschil in de markt.

Ook onderscheiden wij ons omdat wij een Microsoft Solutions Partner for Business Applications zijn. Hiermee tonen wij aan dat wij niet alleen in staat zijn om oplossingen te bieden op het gebied van Dynamics 365, maar ook dat dit leidt tot bewezen klantsuccessen. Klik hier voor ons eerder gepubliceerde nieuwsbericht.

Microsoft Solutions Partner for Business Applications

Kennismaken met Focus Enterprise Solutions?

Ben je benieuwd wat Focus Enterprise Solutions voor jouw bedrijf kan betekenen bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Unified Operations (Finance & Supply Chain Management? Neem dan contact met ons, zodat we jouw uitdagingen kunnen bespreken.

Neem contact op voor meer informatie

Onze historie

 • 1979: Oprichting Abecon, specialist in ERP systemen.
 • 2016: Abecon wordt onderdeel van The Digital Neighborhood (destijds bekend als Broad Horizon).
 • 2017: De Dynamics 365 F&O tak wordt ondergebracht in het label GreatCircle.
 • 2019: Samen met een drietal andere labels in de groep, allen gespecialiseerd in Dynamics 365, gaat GreatCircle verder onder de naam Broad Horizon Solutions.
 • 2022: Broad Horizon Solutions splitst haar activiteiten op. CE en BC wordt ondergebracht bij het label GAC Business Solutions. De activiteiten voor Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (F&O) worden ondergebracht in het nieuwe label Focus Enterprise Solutions. Dit levert een duidelijke klant-en productfocus op, om zo het beste resultaat aan onze klanten te bieden.

Trots onderdeel van The Digital Neighborhood

Focus Enterprise Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood. Een internationale groep van gespecialiseerde IT-bedrijven met diepgaande kennis van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Een groep waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is, waarin wij elkaar helpen en waar klanten van deze bedrijven ook een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van de ‘buren’ in de groep.

 • Business Management Solutions
 • Cloud Infrastructure & Security
 • Cloud Consultancy & App Development
 • Data Science & Business Intelligence
Lees meer over de expertises van The Digital Neighborhood

DAAROM FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Focus op jouw bedrijf

Diepgaande kennis van

 • Dynamics 365 Finance
 • Dynamics 365 Supply Chain Management
 • Extended Banking
 • Migratie naar de cloud

Superieure support via

 • Managed Applications

Onderdeel van The Digital Neighborhood
Partner with one of us and you can call on all of us!

Jouw carrière bij Focus Enterprise Solutions

Wil jij onderdeel worden van ons team en zo een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten, de Small en Medium Enterprises in binnen- en buitenland? Solliciteer dan nu bij Focus Enterprise Solutions. Wij werken voor grote klanten aan mooie en uitdagende projecten, maar zijn tegelijk een klein team met korte lijnen. Daardoor zijn wij als organisatie wendbaar, kunnen we snel schakelen maar kun je ook doorgroeien en jouw eigen ambities waarmaken. Bovendien bieden wij je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu!

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct

REFERENTIES

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.