OVER

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management en Extended Banking. Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst! Daarbij staat de persoonlijke aanpak centraal.

Kwaliteit

Resultaat

Specialistische kennis

Jouw boutique implementatiepartner

Wij zijn een boutique implementatiepartner met een duidelijke klant- en productfocus, waardoor wij de wensen en behoeften van onze klanten door en door kennen. Dit doen wij met een gedreven team, waaronder Consultants, Developers, Beheerspecialisten, Sales- en Marketing medewerkers en ondersteuning. Door de kleinschaligheid van onze organisatie staan wij dicht bij onze klanten en kunnen we onze dienstverlening optimaal afstemmen op de behoefte van de klant.

Specialistische kennis

Door onze specialistische kennis profiteren onze klanten enerzijds van maatoplossingen die hen volledig ondersteunen in hun digitaliseringstrajecten en anderzijds van intensieve begeleiding en ondersteuning bij de implementatie en het beheer van de oplossingen. Zo ontstaat er een strategisch partnership tussen de klant en Focus Enterprise Solutions, waardoor de klant profiteert van de hoogst haalbare kwaliteit. Daarmee maken wij het verschil in de markt. Samen met GAC Business Solutions – ook onderdeel van de Broad Horizon Groep en gespecialiseerd in de overige Dynamics 365 dienstverlening – kunnen wij een end-to-end Dynamics 365 dienstverlening aan onze klanten bieden.

Kennismaken met Focus Enterprise Solutions?

Ben je benieuwd wat Focus Enterprise Solutions voor jouw bedrijf kan betekenen bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Unified Operations? Neem dan contact met ons, zodat we jouw uitdagingen kunnen bespreken.

Onze historie

Focus Enterprise Solutions: een nieuwe naam.
Maar geen onbekende speler in de markt van ERP implementaties. Onze roots gaan ver terug.

  • 1979: Oprichting Abecon, specialist in ERP systemen.
  • 2016: Abecon wordt overgenomen door Broad Horizon.
  • 2017: De Dynamics 365 F&O tak wordt ondergebracht in het Broad Horizon label GreatCircle.
  • 2019: Samen met een drietal andere Broad Horizon labels, allen gespecialiseerd in Dynamics 365, gaat GreatCircle verder onder de naam Broad Horizon Solutions.
  • 2022: Focus Enterprise Solutions wordt opgericht.
  • 2022: Broad Horizon Solutions zet haar activiteiten door onder de namen Focus Enterprise Solutions en GAC Business Solutions (ook onderdeel van de Broad Horizon Groep). Focus Enterprise Solutions richt zich op Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management, Extended Banking en Managed Applications.

DAAROM FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Focus op jouw bedrijf

Diepgaande kennis van

  • Dynamics 365 Finance
  • Supply Chain Management
  • Extended Banking

Superieure support via

  • Managed Applications

Onderdeel van de Broad Horizon Groep

Jouw carrière bij Focus Enterprise Solutions

Wil jij een bijdrage leveren aan de Small en Medium Enterprises van de toekomst? Wil je hen helpen hun ambities te verwezenlijken? Solliciteer dan nu bij Focus Enterprise Solutions. Met ons kleine team werken we voor grote klanten en aan uitdagende projecten. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie zijn we wendbaar, kunnen snel schakelen en kun jij doorgroeien en jouw eigen ambities waarmaken. Natuurlijk biedt Focus Enterprise Solutions, als onderdeel van de Broad Horizon Groep, jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Naar de vacatures

REFERENTIES

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.