Help! Microsoft stopt met AX – En nu dan?

Dynamics 365 Finance

Met ingang van 10 januari a.s. stopt Microsoft met het uitleveren van fixes voor Dynamics AX2012. Er worden geen beveiligingsupdates en bugfixes meer uitgebracht; een groot risico. Wat zijn de opties voor jou als bedrijf?

Bovenstaande is al langer bekend en daarom voor AX-klanten geen verrassing. Het advies van Microsoft is om over te stappen naar Dynamics 365 Finance (ook wel bekend onder de naam F&O). Toch zien wij dat er nog bedrijven zijn die aarzelen en deze stap uitstellen. Maar met het einde van AX in zicht is het nu belangrijk dan ooit om te kijken naar de mogelijkheden van Dynamics 365.

Wat zijn de mogelijkheden als je op AX blijft?

Er kunnen allerlei redenen  zijn dat jullie (op korte termijn) nog niet de overstap naar Dynamics 365 Finance maken. Wat kun je dus doen als jouw organisatie de keuze heeft gemaakt om vooralsnog op AX te blijven? Het blijven werken met AX zal uitdagingen met zich meebrengen. En dus is het des te belangrijker dat je terecht kan bij een goede partner die jou kan helpen. Focus Enterprise Solutions is zo’n partner, met verstand van zaken. Onze consultants van Managed Services hebben een zeer brede en diepe AX kennis en dus kunnen wij jou ondersteunen op technisch en functioneel vlak. Ook na 10 januari 2023. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Maar waarom nog twijfelen voor de stap naar Dynamics 365 Finance?

Wij begrijpen dat je bij de overstap naar Dynamics 365 Finance (voorheen bekend als F&O) niet over een nacht ijs gaat. En misschien ben je al druk met het vergelijken van systemen en partners. Maar waarom nog twijfelen? Wij gaan graag het gesprek met je aan om jouw vragen te beantwoorden en de twijfel weg te nemen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Als Business Development Manager heeft hij dit soort gesprekken al vaker gevoerd en heeft hij adviezen uitgebracht aan bedrijven die op AX draaien.

Lees ook het blog: Waarom zou ik overstappen naar het ERP-systeem Dynamics 365 Finance

E-book migratie naar de cloud - ERP

Reageren is gesloten.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.