VAN BROAD HORIZON SOLUTIONS

NAAR FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Sinds januari 2022 is de Dynamics 365 Unified Operations (voorheen F&O) dienstverlening van Broad Horizon Solutions ondergebracht onder een nieuwe naam: Focus Enterprise Solutions. Wij richten ons specifiek op implementatie en het beheer van Dynamics 365 voor Finance & Supply Chain Management en Extended Banking.

Wat verandert er?

Er verandert weinig door deze aanpassing, de bestaande afspraken en contracten die onze klanten hebben met Broad Horizon Solutions blijven in stand. We hebben een nieuwe naam en ook ons logo verandert, maar we blijven de hoogwaardige dienstverlening leveren die men van ons gewend is. En ook met de collega’s die men al kent.

Facturatie en betalingen zijn inmiddels ook omgezet naar Focus Enterprise Solutions BV.

Met ingang van 1 juni 2022 zijn onze nieuwe gegevens:
Focus Enterprise Solutions B.V.
Kosterijland 40
3981 AJ Bunnik

KvK nummer: 85577448
Bankrekeningnummer: NL28 RABO 0160 6546 37
BTW nummer: NL863671858B01

Waarom deze wijziging?

Voor het beste resultaat is focus nodig. Focus op doelstellingen, processen en de ERP-oplossing die de ambities van onze klanten ondersteunen. Wij denken door een volledige focus op Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (voorheen F&O) en Extended Banking te leggen, dat we de wensen en behoeften van onze klanten nog beter kunnen verwerken in onze diensten en producten. En dat we daardoor dus nog betere kwaliteit van diensten kunnen gaan leveren. De komende tijd gaan we met onze klanten in gesprek om dit verder gestalte te geven.

End-to-end dienstverlening

De Dynamics 365 BC en CE dienstverlening van Broad Horizon Solutions is sinds januari 2022 ondergebracht bij GAC Business Solutions. Deze Dynamics 365 BC en CE specialist uit Oirschot is afgelopen jaar toegetreden tot de Broad Horizon Groep. Dit betekent dat wij, samen met onze zusterorganisatie GAC, onze klanten ook de beste Dynamics 365 end-to-end dienstverlening kunnen blijven bieden.

Kennismaken met Focus Enterprise Solutions?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kan betekenen bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Unified Operations? Neem dan contact met ons, zodat we jouw uitdagingen kunnen bespreken.

Onze historie

Focus Enterprise Solutions: een nieuwe naam.
Maar geen onbekende speler in de markt van ERP implementaties. Onze roots gaan ver terug.

  • 1979: Oprichting Abecon, specialist in ERP systemen.
  • 2016: Abecon wordt overgenomen door Broad Horizon.
  • 2017: De Dynamics 365 F&O tak wordt ondergebracht in het Broad Horizon label GreatCirlce.
  • 2019: Samen met een drietal andere Broad Horizon labels, allen gespecialiseerd in Dynamics 365, gaat GreatCircle verder onder de naam Broad Horizon Solutions.
  • 2022: Focus Enterprise Solutions wordt opgericht.
  • 2022: Broad Horizon Solutions zet haar activiteiten door onder de namen Focus Enterprise Solutions en GAC Business Solutions (ook onderdeel van de Broad Horizon Groep). Focus Enterprise Solutions richt zich op Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management, Extended Banking en Managed Applications. GAC Business Solutions richt zich op de overige Dynamics 365 dienstverlening van onze klanten.

DAAROM FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Focus op jouw bedrijf

Diepgaande kennis van

  • Dynamics 365 Finance
  • Supply Chain Management
  • Extended Banking

Superieure support via

  • Managed Applications

Onderdeel van de Broad Horizon Groep

Jouw carrière bij Focus Enterprise Solutions

Wil jij een bijdrage leveren aan de Small en Medium Enterprises van de toekomst? Wil je hen helpen hun ambities te verwezenlijken? Solliciteer dan nu! Met ons kleine team werken we voor grote klanten en aan uitdagende projecten. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie zijn we wendbaar, kunnen snel schakelen en kun jij doorgroeien en jouw eigen ambities waarmaken. Natuurlijk bieden wij, als onderdeel van de Broad Horizon Groep, jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Naar de vacatures

REFERENTIES

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.