EXTENDED BANKING

Met Extended Banking bespaar je kostbare tijd. Je verwerkt automatisch digitale bankafschriften binnen de vertrouwde omgeving van Microsoft Dynamics 365 Finance. Hiermee voorkom je fouten en het levert bovendien een behoorlijke tijdswinst op!

Minder fouten

Efficiënte processen in Dynamics 365 Finance

Grote gebruikersacceptatie

Real-time inzicht dankzij Dynamics 365 Finance

Automatische verwerking

AI en Dynamics 365 Finance

Aansluiting op dezelfde brondata

Direct inzicht

Stroomlijn je betalingsverkeer met Extended Banking

Extended Banking is ontwikkeld door Focus Enterprise Solutions en biedt een aanvullende functionaliteit die geïntegreerd is in Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management. Zonder handmatige tussenkomst worden transacties ingelezen, geanalyseerd én verwerkt. Efficiënt en uiterst nauwkeurig. Voor de gebruiker is direct inzichtelijk welke transacties automatisch ingelezen zijn en welke transacties nog aandacht nodig hebben om manueel verder te verwerken aan de hand van instelbare kleurcodes. Omdat de financiële administratie alleen nog maar aandacht hoeft te besteden aan afwijkende transacties levert dit jouw organisatie een forse tijdsbesparing op!

Met Extended Banking van Focus Enterprise Solutions kun je het betalingsverkeer in Microsoft Dynamics 365 stroomlijnen. Efficiënt en nauwkeurig, met verhoogde productiviteit en forse tijdsbesparing in de financiële administratie als resultaat.

Klaar voor de toekomst

De wereld staat niet stil. Daarom is Extended Banking continu in ontwikkeling: met enige regelmaat lanceren wij een nieuwe release die eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Nieuwe releases zijn deels gebaseerd op feedback van onze klanten.  Zo ontwikkelen we samen door. Klik hier voor meer informatie over de laatste nieuwe functionaliteiten in Extended Banking.

Voor iedere organisatie

Extended Banking is beschikbaar voor iedere organisatie die gebruikmaakt van Dynamics 365 Finance. Dus ook als Focus Enterprise Solutions niet jouw implementatie en/of beheer partner is kan je hiervan gebruik maken. Extended Banking is namelijk een ISV oplossing (Independent Software Vendor oplossing).

Neem contact op voor meer informatie

“Extended Banking helpt bij een snelle en accurate toewijzing. Dit scheelt ons enorm veel werk en bovendien is er weinig risico dat gegevens fout worden ingevoerd.”

Extended Banking - klantreferentie KWBN
Twan Willems
Controller bij KWBN
Lees de referentie van KNWB
Zes redenen om te kiezen voor Extended Banking

Waarom Extended Banking de beste oplossing is voor het verwerken van bankafschriften in Dynamics 365 Finance? Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet.

Daarom Extended Banking

Meer weten over Extended Banking?

Download brochure

Donwload de brochure over Extended Banking

FAQ

FAQ - De meest gestelde vragen over Extended Banking

Webinar terugkijken

Webinar over Extended Banking on-demand terugkijken

Het laatste nieuws over Extended Banking

Neem contact met ons op!

Wil je weten hoe deze oplossing jou verder helpt je financiële processen te stroomlijnen? Neem dan contact met ons op! De experts van Focus Enterprise Solutions helpen je graag de mogelijkheden te ontdekken.

Neem contact op voor meer informatie

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.