EXTENDED BANKING

Met Extended Banking bespaar je kostbare tijd. Je verwerkt automatisch digitale bankafschriften binnen de vertrouwde omgeving van Microsoft Dynamics 365 Finance. Hiermee voorkom je fouten en het levert bovendien een behoorlijke tijdswinst op!

Minder fouten

Efficiënte processen in Dynamics 365 Finance

Grote gebruikersacceptatie

Real-time inzicht dankzij Dynamics 365 Finance

Automatische verwerking

AI en Dynamics 365 Finance

Aansluiting op dezelfde brondata

Direct inzicht

Stroomlijn je betalingsverkeer met Extended Banking

Extended Banking is ontwikkeld door Focus Enterprise Solutions en biedt een aanvullende functionaliteit die geïntegreerd is in Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management. Zonder handmatige tussenkomst worden transacties ingelezen, geanalyseerd én verwerkt. Efficiënt en uiterst nauwkeurig. Voor de gebruiker is direct inzichtelijk welke transacties automatisch ingelezen zijn en aan de hand van instelbare kleurcodes is direct zichtbaar welke transacties nog aandacht nodig hebben. Omdat de financiële administratie alleen nog maar aandacht hoeft te besteden aan afwijkende transacties levert dit jouw organisatie een forse tijdsbesparing op! Bovendien leert het systeem waardoor een steeds hogere matchinggraad kan worden behaald.

Klaar voor de toekomst

De wereld staat niet stil. Daarom is Extended Banking continu in ontwikkeling: met enige regelmaat lanceren wij een nieuwe release die eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Nieuwe releases zijn mede gebaseerd op feedback van onze klanten.  Zo ontwikkelen we samen door.

Voor iedere organisatie

Extended Banking is beschikbaar voor iedere organisatie die gebruikmaakt van Dynamics 365 Finance. Dus ook als Focus Enterprise Solutions niet jouw implementatie en/of beheer partner is kan je hiervan gebruik maken. Extended Banking is namelijk een ISV oplossing (Independent Software Vendor oplossing).

Neem contact op voor meer informatie

“Bij Extended Banking heb je veel ruimte om zaken naar eigen wens aan te passen, zoals bijvoorbeeld een zeer uitgebreide set aan zoekwaarden, waardoor je een hele hoge matchingsgraad kunt bereiken.”

Interview met Arjan Vlieger over Extended Banking
Arjan Vlieger
Finance Manager/Controller bij Stella
Lees de referentie van Stella

De voordelen van Extended Banking

  • Zeer uitgebreide set aan zoekwaarden waardoor je een zeer hoge matchingraad bereikt.
  • Volledig geïntegreerd in Dynamics 365, met dezelfde look-and-feel.
  • Volledig geautomatiseerde verwerking van (grote) aantallen transacties.
  • Ondersteuning voor de geautomatiseerde verwerking van storneringen als gevolg van het incassoproces.
  • Verwerking binnen de eigen omgeving van Dynamics 365 Finance, waardoor je altijd voldoet aan de GDPR-wetgeving.
  • Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits, ook vestigingen in het buitenland kunnen eenvoudig gebruik maken van Extended Banking.
  • Snelle implementatietijd: in 2 werkdagen is het systeem ingericht en kun je aan de slag met de verwerking van afschriften van één bankrekening. Daarna kun je het systeem verder inrichten, zonder dat daar direct een consultant van Focus Enterprise Solutions voor nodig is.
  • Door het delen van je bevindingen en wensen draag je bij aan de verdere productontwikkeling. Periodiek brengen wij nieuwe releases uit met nieuwe functionaliteiten.
  • De softwarelicentie is gebaseerd op het daadwerkelijk gebruik (aantal bankrekeningen en aantal transacties); tussentijdse aanpassingen van de licentie is mogelijk.
Vraag een demo aan

Meer weten over Extended Banking?

Extended Banking

Zes redenen om te kiezen voor Extended Banking

Download brochure

Donwload de brochure over Extended Banking

FAQ

FAQ - De meest gestelde vragen over Extended Banking

Webinar terugkijken

Webinar over Extended Banking on-demand terugkijken

Het laatste nieuws over Extended Banking

Deze bedrijven maken al gebruik van Extended Banking

Neem contact met ons op!

Wil je weten hoe deze oplossing jou verder helpt je financiële processen te stroomlijnen? Neem dan contact met ons op! De experts van Focus Enterprise Solutions helpen je graag de mogelijkheden te ontdekken.

Neem contact op voor meer informatie

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.