WAAROM KIEZEN VOOR EXTENDED BANKING?

Verwerk jij je digitale bankafschriften nog handmatig in Microsoft Dynamics 365 Finance (F&O)? Dat is niet alleen een foutgevoelig proces maar kost ook veel tijd. Met de add-on Extended Banking kun je dit proces automatiseren en zo fouten voorkomen en ervoor zorgen dat jouw medewerkers meer tijd overhouden voor andere zaken. Maar waarom kiezen voor deze oplossing?

Daarom kiezen voor Extended Banking

Extended Banking biedt jou de kans om je processen in Dynamics 365 verder te optimaliseren. Of je nu klant bent bij Focus Enterprise Solutions of niet,  iedereen die werkt met Dynamics 365 Finance kan deze oplossing gebruiken. Deze oplossing is namelijk als een simpele add-on eenvoudig te installeren in jouw vertrouwde ERP-omgeving.

Maar waarom kiezen voor Extended Banking? Wij zetten 6 redenen voor je op een rij:

Efficiënte processen in Dynamics 365 Finance

Minder fouten

Het handmatig verwerken van banktransacties is eentonig en repeterend, maar tegelijkertijd erg nauwkeurig werk. De kans op fouten is dan ook groot. Extended Banking automatiseert de verwerking van repeterende transacties en minimaliseert daardoor de hoeveelheid transacties voor manuele verwerking.

Real-time inzicht dankzij Dynamics 365 Finance

Automatische verwerking

Je kan alle verwerkingsstappen in batch uit te voeren. Daarmee automatiseer je de volledige verwerking van bankafschriften nog verder: je hoeft de stappen dan maar één keer in te stellen en daarna zorgt het systeem voor de verwerking.

Direct inzicht

Wanneer er een digitaal bankafschrift is ingelezen, zie je direct hoeveel transacties er automatisch verwerkt zijn en welke nog gecontroleerd of handmatig verwerkt moeten worden.

Grote gebruikersacceptatie

Gebruikers hoeven geen nieuw programma te leren gebruiken. Onze oplossing is immers volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Finance. Daardoor is de acceptatie bij gebruikers groot en de leercurve kort.

AI en Dynamics 365 Finance

Aansluiting op dezelfde brondata

Onze oplossing  is geïntegreerd in de standaard financiële functies van Dynamics 365 Finance , zodat de verwerkte mutaties meteen in de brongegevens te zien zijn.

AI en Dynamics 365 Finance

Betrouwbaarheidsindicatie

Door gebruik te maken van instelbare kleuren en scores, bepaal je zelf hoe transacties door het matchingproces worden gekwalificeerd. Hierdoor is voor de gebruiker in één oogopslag inzichtelijk welke transacties zonder manuele tussenkomst automatisch kunnen worden verwerkt en welke transacties nog aandacht nodig hebben.

Ontdek zelf de mogelijkheden in onderstaande introductie video

Meer weten over Extended Banking?

Wil je meer weten over Extended Banking of een uitgebreide demo? Laat je gegevens achter in het contactformulier of stuur een e-mail naar info@focus-solutions.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil meer weten over Extended Banking

Vul het contactformulier en we nemen contact met je op

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions – een selectie van onze klanten.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.