WAAROM KIEZEN VOOR EXTENDED BANKING?

Met Extended Banking bespaar je kostbare tijd. Je verwerkt namelijk automatisch digitale bankafschriften binnen de vertrouwde omgeving van Microsoft Dynamics 365 Finance. Hiermee voorkom je fouten en het levert bovendien een behoorlijke tijdswinst op! Ontdek waarom kiezen voor Extended Banking de beste oplossing is.

Daarom kiezen voor Extended Banking

Werkt jouw organisatie al met Dynamics 365 Finance? Dan biedt Extended Banking je de kans je processen verder te optimaliseren. Of je nu klant bij Focus Enterprise Solutions of niet,  iedereen die werkt met Dynamics 365 Finance kan deze oplossing gebruiken.

Wij zetten de redenen waarom je moet kiezen voor Extended Banking op een rij:

Efficiënte processen in Dynamics 365 Finance

Minder fouten

Het handmatig verwerken van banktransacties is eentonig en repeterend, maar tegelijkertijd erg nauwkeurig werk. De kans op fouten is dan ook groot. Extended Banking automatiseert de verwerking van repeterende transacties en minimaliseert daardoor de hoeveelheid transacties voor manuele verwerking.

Real-time inzicht dankzij Dynamics 365 Finance

Automatische verwerking

Je kan alle verwerkingsstappen in batch uit te voeren. Daarmee automatiseer je de volledige verwerking van bankafschriften nog verder: je hoeft de stappen dan maar één keer in te stellen en daarna zorgt het systeem voor de verwerking.

Direct inzicht

Wanneer er een digitaal bankafschrift is ingelezen, zie je direct hoeveel transacties er automatisch verwerkt zijn en welke nog gecontroleerd of handmatig verwerkt moeten worden.

Grote gebruikersacceptatie

Gebruikers hoeven geen nieuw programma te leren gebruiken. Onze oplossing is immers volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Finance. Daardoor is de acceptatie bij gebruikers groot en de leercurve kort.

AI en Dynamics 365 Finance

Aansluiting op dezelfde brondata

Onze oplossing  is geïntegreerd in de standaard financiële functies van Dynamics 365 Finance , zodat de verwerkte mutaties meteen in de brongegevens te zien zijn.

AI en Dynamics 365 Finance

Betrouwbaarheidsindicatie

Door gebruik te maken van instelbare kleuren en scores, bepaal je zelf hoe transacties door het matchingproces worden gekwalificeerd. Hierdoor is voor de gebruiker in één oogopslag inzichtelijk welke transacties zonder manuele tussenkomst automatisch kunnen worden verwerkt en welke transacties nog aandacht nodig hebben.

De voordelen van Extended Banking

  • Volledig geïntegreerd in Dynamics 365, met dezelfde look-and-feel.
  • Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.
  • Zeer uitgebreide set aan zoekwaarden waardoor je zeer hoge matchinggraad bereikt.
  • Volledig geautomatiseerde verwerking van (grote) aantallen transacties.
  • Ondersteuning voor geautomatiseerde verwerking van storneringen.
  • Snelle implementatietijd van 2 werkdagen.
  • Klanten dragen bij aan productontwikkeling door het delen van bevindingen en wensen.
  • Softwarelicentie is gebaseerd op daadwerkelijk gebruik (bankrekeningen en transacties); tussentijdse aanpassing is mogelijk.
Vraag een demo aan

Meer weten over Extended Banking?

Wil je meer weten over Extended Banking? Laat je gegevens achter in het contactformulier onderaan deze pagina of stuur een e-mail naar info@focus-solutions.nl. We namen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden en te kijken hoe jij Extended Banking kan toepassingen in jouw Dynamics 365 Finance omgeving.

Liever eerst meer lezen over Extended Banking? Download dan de brochure ‘Stroomlijn je betalingsverkeer in Dynamics 365 Finance’

Ik wil meer weten over Extended Banking

Vul het contactformulier en we nemen contact met je op

Zij kozen al voor Focus Enterprise Solutions – een selectie van onze klanten.

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS:

Jouw Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management partner

Focus Enterprise Solutions is jouw strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain Management en Extended Banking (onze eigen oplossing voor het verwerken van digitale bankafschriften).  Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP omgeving te halen. Op een proactieve manier helpen wij jouw organisatie vooruit: nu en in de toekomst!

Focus Enterprise Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood. Een internationale groep van gespecialiseerde IT-bedrijven met diepgaande kennis van de cloud, Microsoft-oplossingen en data. Een groep waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is, waarin wij elkaar helpen en waar klanten van deze bedrijven ook een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van de ‘buren’ in de groep.

Meer over Focus Enterprise SolutionsMeer over The Digital Neighborhood
Better connected in The Digital Neighborhood

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.