Webinar: De Migration Factory – deel 2

07OKT

De Migration Factory - deel 2

Dit webinar heeft al plaatsgevonden maar kun je terugkijken

In een tweetal webinars over de De Migration Factory vertellen wij je meer over migreren naar de cloud. Tijdens het eerste webinar gingen wij in op het hoe en waarom van een migratie van Microsoft AX naar Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management. Deel 2 is het vervolg hierop en tijdens dit webinar gaan we meer de diepte in op het technische vlak.

Technische en functionele migratiestappen

Dit webinar richt zich vooral op de technische en functionele stappen van de migratie. Daarbij betreden we meer het terrein van de applicatiebeheerders en technische eindgebruikers. Waar moet je op technisch vlak allemaal rekening mee houden? Welke technische en functionele stappen moet je doorlopen om efficiënt en veilig over te stappen van een ‘oude’ AX-omgeving naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management? En hoe richt je jouw nieuwe Dynamics 365 omgeving in? Deze vragen zullen in dit webinar aan bod komen.

We bespreken gedetailleerd de vier stappen van het migratietraject, van de eerste pre-analyse (‘Quick-Scan’) tot de uitvoering en definitieve oplevering van de nieuwe omgeving.

Gebruik je nog AX maar ben je op zoek naar een beter en toekomstbestendiger alternatief? En wil je alles weten over de technische en functionele processen van het migratietraject naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management? Kijk dan dit webinar terug.

Vul het formulier in om het webinar terug te kijken

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.