Webinar

30SEP

De Migration Factory - deel 1

Dit webinar heeft al plaatsgevonden maar kun je terugkijken

In een tweetal webinars over de De Migration Factory vertellen wij je meer over migreren naar de cloud. Tijdens dit eerste webinar gaan wij in op het hoe en waarom van een migratie van Microsoft AX naar Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management.

Hoe zorg je voor een soepele migratie?

Veel organisaties werken nog met AX, echter Microsoft biedt op zeer korte termijn geen ‘Extended Support’ meer. Migreren naar Dynamics 365 is de oplossing.

Bedrijven zien vaak op tegen een migratietraject (naar de ‘Cloud’), wat helemaal niet hoeft. De realiteit leert dat als organisaties zich goed voorbereiden op een verandering zoals het overstappen van ERP oplossingen dit zowel de transitie naar als adoptie van het nieuwe systeem sterk ten goede komt.

Tijdens dit webinar richten ons met name op het management en business analisten/consultants, en gaan daarbij onder meer in op de volgende thema’s:

  • De mogelijkheden, maar ook de voor- en nadelen en kosten en baten van
    een migratie naar Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management.
  • Wat is de visie van Microsoft en wat zijn de veranderingen in de digitale wereld.
  • We tonen stap voor stap hoe een migratietraject naar de Cloud en Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management er in de praktijk uit zal zien. We gaan daarbij ook in op hoe Focus Enterprise Solutions zich hierin positioneert, en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij de transitie naar de Cloud.

Gebruik je nog AX maar ben je op zoek naar een beter en toekomstbestendiger alternatief? En wil je alles weten over de technische en functionele processen van het migratietraject naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management? Kijk dan dit webinar terug.

We organiseerden tevens een 2e webinar over de Migration Factory, maar dan met een focus op het technische aspect. Kijk ook dit webinar terug. 

Vul het formulier in om het webinar terug te kijken

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.