Webinar: Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management

Vul het formulier in om het webinar terug te kijken

Beveiliging gaat verder dan alleen rollen en rechten

Dit webinar heeft al plaatsgevonden maar kun je terugkijken

Jaarlijks wordt bij de accountant controle gelet op de beveiliging van jouw Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (voorheen F&O) of AX 2012 omgeving. Heb jij alles op orde? Tijdens dit webinar laten wij je zien dat beveiliging meer is dan alleen het inrichten van de juiste rollen en rechten. En laten wij je zien welke zaken jij zelf eenvoudig al kan inrichten.

Voorbereid zijn op de interne controle

Beveiliging van je financiële systemen is belangrijk en een terugkerend onderdeel van de jaarlijkse interne controle door de accountant. Door een goede structuur van rollen en rechten kun je ervoor zorgen dat personen echt alleen dat kunnen inzien waar ze voor hun werkzaamheden bij moeten kunnen. Maar het neerzetten van een goede autorisatiestructuur is vaak een project op zich en maakt het overzicht vaak complex met beperkte rapportage mogelijkheden. Daarnaast blijkt vaak dat als er iets mis gaat de impact toch groter is dan van te voren gedacht.

De volgende onderwerpen komen tijdens dit webinar ter sprake:

  • De veiligheid van de Cloud
  • Voorkomen is beter dan genezen: Proactieve maatregelen
  • Analyses om gedrag in kaart te brengen: Retroactieve maatregelen
  • Wat kun je verder nog doen?

Dit webinar is interessant voor Finance Managers, medewerkers van de Financiële afdeling en functioneel beheerders die werken met Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (voorheen Dynamics F&O) of AX 2012 en/of (mede) verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van het systeem.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.