WERKEN BIJ

FOCUS ENTERPRISE SOLUTIONS

Wil jij een bijdrage leveren aan de Small en Medium Enterprises van de toekomst? Wil je hen helpen hun ambities te verwezenlijken? Solliciteer dan nu bij Focus Enterprise Solutions. Met ons team werken we voor grote klanten en aan uitdagende projecten.

Vacatures

Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie zijn we wendbaar, kunnen snel schakelen en kun jij doorgroeien en jouw eigen ambities waarmaken. Natuurlijk biedt Focus Enterprise Solutions, als onderdeel van The Digital Neighborhood, jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Klik op onderstaande vacatures voor meer informatie en solliciteer direct!

Wil je bij Focus Enterprise Solutions komen werken, maar kan je je niet helemaal vinden in een van bovenstaande vacatures? Stuur dan een open sollicitatie naar Bastiaan. Hij kijkt graag samen met jou wat past bij jouw ervaring, ambitie en talent. Stuur je mailtje naar bastiaan.boswijk@focus-solutions.nl.

Over Focus Enterprise Solutions

Focus Enterprise Solutions, een Microsoft ERP-partner met jarenlange ervaring.  Onze roots gaan ver terug, tot 1979 toen Abecon opgericht werd. Focus Enterprise Solutions is een strategisch partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management en Extended Banking (onze eigen oplossing voor het verwerken van digitale bankafschriften). Van implementatie tot beheer helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen.

Wij zijn een boutique implementatiepartner met een duidelijke klant- en productfocus, waardoor wij de wensen en behoeften van onze klanten door en door kennen. Dit doen wij met een gedreven team, waaronder Consultants, Developers, Beheerspecialisten, Sales- en Marketing medewerkers en ondersteuning. Door de kleinschaligheid van onze organisatie staan wij dicht bij onze klanten en kunnen we onze dienstverlening optimaal afstemmen op de behoefte van de klant. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan op een van bovenstaande vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!

Even voorstellen

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, blogs, downloads en events? Meld je aan voor de nieuwsbrief.