Webinars

Heb je een van onze webinars gemist?

Kijk ze dan terug on demand. Op deze pagina tref je een overzicht van diverse webinars die wij eerder hebben georganiseerd.

Van AX naar de cloud

Van AX naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations)

Werk je met AX en sta je voor de keuze van een nieuw ERP-systeem? Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations) is dan een logische keuze. Maar is dit ook voor jouw organisatie de juiste keuze? Wat zijn de mogelijkheden van dit ERP-systeem? Hoe ga je om met maatwerk en wat komt er kijken bij een migratie naar de cloud? Tijdens dit webinar geven wij een antwoord op de belangrijkste vragen en laten wij je zien hoe een migratie traject verloopt.

Duur van het webinar: 40 minuten
Sprekers: Max Lange (Focus Enterprise Solutions) en Giel Cuijpers (Microsoft)

Kijk het webinar terug
Beheer abonnementen in Dynamics 365 met de Subscription Billing module

Verwerk eenvoudig omzet en kosten van abonnementen in de standaard van Dynamics 365 Finance

Levert jouw organisatie producten en diensten in een abonnementsvorm? Dan is dit webinar interessant voor jou. Sinds kort zit de module Subscribtion Billing standaard in Dynamics 365 Finance. Tijdens dit webinar vertelt onze expert Jeroen je meer over deze nieuwe module en laat hij aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien wat de mogelijkheden zijn.

Duur van het webinar: 40 minuten
Spreker: Jeroen Huijsman

Kijk het webinar terug
Verwerken digitale bankafschriften in Dynamics 365 Finance

Extended Banking in de praktijk

Verwerk jij je bankafschriften in Dynamics 365 Finance nog handmatig? Tijdrovend en foutgevoelig. Speciaal hiervoor ontwikkelden wij Extended Banking. Een oplossing die volledig geïntegreerd is in Dynamics 365 Finance en door iedereen te gebruiken is. Tijdens dit webinar vertellen we je meer over de mogelijkheden en laten we via een demo zien hoe deze oplossing werkt.

Duur van het webinar: 45 minuten
Spreker: Theo Beukers en Paul de Bruijn

Kijk het webinar terug
Beveiliging en Dynamics 365

Beveiliging gaat verder dan alleen rollen en rechten

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van de accountant controle. Heb jij alles op orde met betrekking tot beveiliging van jouw ERP-systeem? Beveiliging is meer dan alleen het inrichten van de juist rollen en rechten. Tijdens dit webinar laten we je zien hoe je een goede organisatiestructuur opzet en wat je zelf allemaal al kan inrichten.

Duur van het webinar: 30 minuten
Spreker: Jeroen Huijsman

Kijk het webinar terug

Hoe rol je RSAT uit?

Het automatisch testen van nieuwe releases was voorheen een grote uitdaging. Maar daar is verandering in gekomen door RSAT in te zetten. RSAT staat voor Regression Suite Automation Tool en vereenvoudigt bestaande testwerkzaamheden rondom systeemupdates en kan deze taken zelfs compleet uit handen nemen. Tijdens dit webinar laten we je de mogelijkheden zien van deze tool.

Duur van het webinar: 30 minuten
Spreker: Jeroen Huijsman

Kijk het webinar terug

Wil je een uitnodiging ontvangen als wij een nieuw webinar organiseren?
Meld je dan aan voor de Focus nieuwsbrief.