Van AX naar Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations)

Webinar in samenwerking met Microsoft

Datum:
Dinsdag 23 mei 2023, van 10.00 - 10.45 uur
Locatie:
Online

Nu de support van Microsoft op AX2012 is gestopt staan bedrijven die nog werken met AX voor de keuze om een nieuw ERP-systeem te selecteren. De opvolger van AX – Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (Finance & Operations) – is een logische keuze.

Maar is dit ook voor jouw organisatie de juiste keuze? Wat zijn de mogelijkheden van dit ERP-systeem? Hoe ga je om met maatwerk en wat komt er allemaal kijken bij een migratie naar de cloud? Tijdens dit webinar, welke wij in samenwerking met Microsoft organiseren, geven wij een antwoord op de belangrijkste vragen en laten wij je zien hoe een migratie traject verloopt.

Verhinderd? Meld je dan alsnog aan; na afloop ontvang je de opname van het webinar

Vul je gegevens in om je aan te melden voor het webinar op 23 mei 2023:

Gastspreker van Microsoft

Gastspreker is Giel Cuijpers, Senior Cloud Solution Architect Business Applications bij Microsoft. Hij vertelt tijdens dit webinar over de visie van Microsoft en over de features van het Dynamics 365 platform die jouw organisatie helpen naar een betere en efficiëntere bedrijfsvoering. Max Lange, Enterprise Architect bij Focus Enterprise Solutions, laat zien hoe het migratieproces verloopt en wat je hiervan kan verwachten. Ook deelt hij zijn best-practices met je.

Na dit webinar ben je een stap dichter bij de cloud en de keuze voor een nieuw ERP-systeem. Schrijf je daarom nu in voor het webinar. Ben je verhinderd? Meld je dan alsnog aan, zodat je na afloop de opname van het webinar ontvangt.

Sprekers

Max Lange - Enteprise Architecht Focus Enterprise Solutions

Max Lange
Enterprise Architect
Focus Enterprise Solutions

Max heeft een ruime ervaring als Enterprise Architect en Product Manager en omschrijft zichzelf als een Cloud evangelist met een duidelijke visie en een ondernemend standpunt. Sinds 1996 is hij werkzaam in de IT; eerst als consultant en later als Lead Architect. Vanuit zijn huidige rol is hij betrokken bij de implementatie van Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management bij verschillende bedrijven. Hierdoor weet hij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een migratie naar de cloud en wat de beste werkwijze is.

Giel Cuijpers - Senior Cloud Solution Architect Business Applications Microsoft

Giel Cuijpers
Senior Cloud Solution Architect Business Applications
Microsoft

Giel is sinds 2001 werkzaam in de IT in verschillende rollen, variërend van consultant en oplossingsarchitectuur tot presales en productbeheer. Destijds begonnen met Axapta heeft hij zich inmiddels gespecialiseerd in Business Applications en dan met name op Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management. Giel is nu werkzaam bij Microsoft Nederland en in de rol van Senior Cloud Solution Architect helpt hij partners en klanten het meeste uit het Dynamics 365 platform te halen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor alle bedrijven die nog werken met AX en de stap naar de cloud willen maken. Werk je met een ander ERP-systeem maar wil je weten wat de voordelen zijn van Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management? Ook dan is dit webinar interessant om bij te wonen want tijdens dit webinar vertellen we je meer over de mogelijkheden van dit ERP systeem en de werkwijze van Focus Enterprise Solutions.