Webinar: Ontdek hoe je eenvoudig omzet en kosten van abonnementen kan verwerken

Dit webinar kun je terugkijken

Vul hier je gegevens in en ontvang de opname in je mailbox

Tijdens dit webinar laat onze expert Jeroen Huijsman je de voordelen zien van de nieuwe standaard module Subscription Billing. Hiermee kun je makkelijk abonnementen verwerken in jouw vertrouwde ERP-systeem.

Aan de hand van een praktijkvoorbeeld, wij zijn momenteel bezig met de implementatie bij een klant, vertelt Jeroen je in 45 minuten meer over de mogelijkheden. Tijdens een korte demo laat hij verschillende voorbeelden zien van het verwerken van abonnementen en transacties, en hoe je deze automatisch vernieuwd.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is interessant voor alle bedrijven die werken met abonnementsvormen of dat overwegen te gaan doen en die gebruik maken van het ERP-systeem Dynamics 365 Finance (ook wel bekend als Finance & Operations). Maar ook als je (nog) niet werkt met Dynamics 365 is dit webinar interessant. Tijdens dit webinar ontdek je namelijk meer over de mogelijkheden van dit ERP systeem.

Wij zijn Focus Enterprise Solutions

Een nieuwe naam, maar geen onbekende speler in de markt van ERP. Onze roots gaan ver terug, 1979 om precies te zijn (toen onder de naam Abecon en later GreatCircle). Wij zijn jouw strategische Microsoft partner voor alles rondom Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (ook wel bekend als F&O). Bij onze klanten implementeren wij ook de nieuwe Subscription Billing module en graag delen wij onze kennis met jou tijdens dit webinar.